Se suspèn la celebració del Ple ordinari de març de l'Ajuntament de Terrassa

El proper Ple se celebrarà el divendres 24 d'abril

Ple municipalEn el marc de les mesures adoptades per l'Estat i pel mateix Ajuntament de Terrassa, per lluitar contra la crisi sociosanitària provocada pel Covid-19, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va adoptar la setmana passada la decisió de cancel·lar la reunió ordinària del Ple municipal corresponent al mes de març prevista per al proper divendres 27. 

L'alcalde va anunciar la mesura als portaveus dels Grups Municipals el passat dilluns 16 de març, després que el dissabte 14 de març el Govern espanyol decretés l'estat d'alarma a tot el territori. Avui mateix, 24 de març, s'ha fet efectiva la desconvocatòria del Ple, que s'ha comunicat a totes les persones que hi havien de prendre part. 

Està previst que els temes que s'havien d'elevar al Ple del mes de març es tractin en el Ple corresponent al mes d'abril, que se celebrarà el divendres 24 d'abril a les 9.30 h, tal i com estava previst. Aquest Ple se celebrarà de manera presencial o telemàtica en funció de com evolucioni la situació causada per la crisi sociosanitària provocada pel Covid-19.