Les accions, els programes i els projectes de l'Ajuntament s'han de concretar cada any en un Pla d'Acció Municipal (PAM) que s'ha d'aprovar amb el corresponent  pressupost municipal.  Per fer més participatiu el PAM es realitza anualment un procés participatiu a fi que la ciutadania presenti propostes per millorar Terrassa i pugui també donar suport a les propostes presentades per altres persones o entitats.

L'objectiu d'aquest procés, que es va posar en marxa per primer cop com a projecte pilot per a l'elaboració del PAM 2017, és que la ciutadania sigui l'autèntica protagonista i que pugui explicar quines són les seves prioritats a fi d'elaborar un full de ruta comú que marqui l'acció municipal.

Aquesta implicació ciutadana ha de suposar una eina de millora de la democràcia participativa i de la qualitat de les actuacions públiques a la nostra ciutat. Amb aquest propòsit, l'Ajuntament ha incorporat eines innovadores com ara la plataforma "Participa a Terrassa", un lloc web que, a partir d'ara, aplegarà tots els processos de participació ciutadana impulsats pel consistori, entre els quals el corresponent al PAM 2018.

Accediu al Pla d'Acció Municipal 2017:   

Accediu al procés participatiu del PAM 2018:

A partir del 29 de maig