Xerrem junts

El Programa Xerrem Junts és una iniciativa de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana per fomentar l'ús social del català. Consisteix a generar espais socials de trobada i comunicació de persones adultes en català. A través d'aquesta iniciativa, persones que tenen un interès per l'idioma es troben setmanalment amb persones voluntàries catalanoparlants per practicar la parla.

A la ciutat de Terrassa s'està desenvolupant des de fa anys amb el suport de l'Ajuntament a les biblioteques municipals, i el curs 2013-14 s'hi van incorporar diverses escoles. Als centres d'ensenyament s'apleguen familiars de l'alumnat per fer sessions de conversa amb persones voluntàries en l'horari que acordin en cada centre. El programa es desenvolupa actualment a les escoles El Vallès, Josep Ventalló, Salvador Vinyals i Pau Vila, i altres centres hi han mostrat també interès.

Les persones interessades a fer voluntariat en aquest programa es poden adreçar a http://www.cal.cat/contacte, [email protected] o al 934159002.