Petits anuncis

El servei de petits anuncis de la bct xarxa és un servei gratuït que permet a les persones usuàries anunciar-se a qualsevol de les biblioteques utilitzant un espai destinat només per a aquest ús, així com també a la pàgina web de les biblioteques.

Pot fer ús del servei qualsevol persona a partir dels 14 anys que vulgui, a títol personal, posar un anunci a la biblioteca.

Els anuncis, que han de ser sempre de particulars, estaran dividits en quatre grups:

  1. Habitatge (lloguer, venda, compartir pis, lloguer i venda de locals, etc.)
  2. Feina (aquí s'inclou tant  la oferta com la demanda: classes de repàs, feines domèstiques, cangurs, passejar gossos).
  3. Compravenda (compres i vendes de tot tipus d'articles)
  4. Altres anuncis (aquells anuncis que no es puguin incloure a les tres categories anteriors)  

Qui desitgi penjar un anunci pot fer-ho de dues maneres:

  • Emplenar aquest formulari i enviar-lo. No ha de contenir més de 350 caràcters (aprox. 65 paraules). Es pot especificar que l'anunci s'imprimeixi a alguna de les biblioteques, a totes o a cap.
  • Passant pel taulell d'alguna de les biblioteques, i entregar el text de l'anunci escrit en un paper al personal de la biblioteca. Els anuncis seran penjats al plafó per estricte ordre d'arribada. El personal demanarà a l'usuari si vol que l'anunci es publiqui també al web. 

La biblioteca es compromet a penjar l'anunci durant un termini mínim de 15 dies. Tanmateix l'anunciant es compromet també a avisar la biblioteca si l'objectiu de l'anunci ja no és vàlid. En aquest cas, sota petició de l'anunciant la biblioteca procedirà a retirar l'anunci.

La biblioteca es compromet a penjar els anuncis impresos un cop per setmana. Els anuncis que també es publiquin al web es mostraran en pocs minuts.

En cas que el plafó d'anuncis estigui ple i hi hagi altres anuncis a l'espera, la persona usuària que vulgui tenir durant més temps el seu anunci penjat l'haurà de tornar a publicar.

Només en el cas que no hi hagi anuncis en llista d'espera es podran deixar penjats al tauler físic més d'un mes.

No s'acceptaran aquells anuncis que tinguin un caràcter ofensiu o que siguin d'organitzacions il·legals o èticament qüestionables.