Logo TerrassadigitalCanal Terrassa TV, la Ràdio Municipal i el diari digital Terrassadigital.cat volen donar a conèixer la programació especial que han preparat per aquestes properes festes de Nadal.

Felicitació de Nadal de l'alcalde
El 24 de desembre a les 20:30 h. s'emetra la felicitació de Nadal l'alcalde Afredo Vega

Patge Xiu-Xiu
El 3 de gener el patge Xiu-Xiu serà a les instal·lacions de la Farinera. A la tele, el patge arribarà el dia 3 de gener, a les 10.45 h i recollirà les cartes dels nens fins les 12 del migdia. La visita s'emetrà aquella mateixa nit a les 20.30 h del vespre. 

16a Trobada de Nadales
La trobada anual de nadales que organitzen la televisió i la ràdio municipals se celebraran un any més al Centre Cultural de Terrassa. Hi participaran diverses escoles i més de 400 nens i nenes. S'emetran el dia 24 de desembre a les 16 h. i se'n faran diverses reemissions durant els dies de Nadal.

Cavalcada de Reis
El dimecres 5 de gener, Canal Terrassa oferirà en directe la cavalcada de Reis des de diferents punts; el Raval de Montserrat, arribada de Ses Majestats a la plaça de Can Tusell i diferents punts del recorregut.

Especials musicals
El Noucinc.2 Ràdio oferirà als oients una àmplia programació musical per acompanyar les festes. Entre d'altres destaquem l'emissió del programa Cocodrilo Club que presenta l'Albert Malla.

Concurs de les xarxes socials
Si voleu guanyar importants premis, feu-nos arribar les vostres felicitacións etiquetant Canal Terrassa a Instagram. Envia la teva felicitació amb l'etiqueta #nadalapropteu, la felicitació més original tindrà premi! Consulta les bases a l'Instagram de Canal Terrassa.

Més informació al www.terrassadigital.cat i a les nostres xarxes socials.

Cinema Catalunya

Aquest Nadal vine al Catalunya!!

Gaudeix d'avantatges especials demanant la nova targeta de fidelització.

Regala cinema i Òpera en directe amb els nostres vals regal i abonaments de Temporada!

Consulteu cartellera.