Logo TerrassadigitalCanal Terrassa TV, la Ràdio Municipal i el diari digital Terrassadigital.cat volen donar a conèixer la programació especial que han preparat per aquestes properes festes de Nadal.

Patge Xiu-Xiu

El 3 de gener, el patge Xiu-Xiu serà a les instal·lacions de la Farinera. A la tele, el patge arribarà el dia 3 de gener, a les 10.45 h, i recollirà les cartes fins les 12 del migdia. La visita s'emetrà aquella mateixa nit a les 20.30 h.

17a Trobada de Nadales
La trobada anual de nadales que organitzen la televisió i la ràdio municipal se celebra un any més al Centre Cultural. Hi participen diverses escoles i més de 400 nens i nenes. S'emetrà el dia 24 de desembre a les 16 h i se'n faran diverses remissions durant els dies de Nadal.

Cavalcada de Reis
El dimecres 5 de gener, Canal Terrassa ofereix un any més en directe la cavalcada de Reis des del Raval de Montserrat, des de l'arribada de Ses Majestats fins al recorregut per tota la ciutat.

Especials musicals
El Noucinc.2 Ràdio oferirà als oients una àmplia programació musical per acompanyar les festes. Entre d'altres destaquem l'emissió del programa Cocodrilo Club que presenta l'Albert Malla.

Més informació al www.terrassadigital.cat i a les nostres xarxes socials.

Cinema Catalunya

Aquest Nadal vine al Catalunya!!

¡Gaudeix d'avantatges especials demanant la nova targeta de fidelització!

Regala cinema i òpera en directe amb els nostres vals regal i abonaments de temporada

Consulteu cartellera.