El projecte integral és un programa d'abast comarcal en el què, a través d'un procés personalitzat d'acompanyament i suport, acompanya a la persona jove en la definició de la pròpia trajectòria educativa i professional.

S'ofereix a la persona una oferta formativa flexible i adaptada a les seves necessitats, per tal de facilitar la inserció en el món laboral o bé retornar al sistema educatiu.

Aquest projecte l'ha sol·licitat el Consell Comarcal del Vallès Occidental i hi participen l'Ajuntament de Sabadell-Vapor Llonch, Servei Ocupació de l'Ajuntament de Rubí, Servei Ocupació de Barberà del Vallès, Servei d'Ocupació de Badia, Ajuntament de Ripollet, Ajuntament de Montcada i Reixac i Servei Ocupació de l'Ajuntament de Terrassa-Foment de Terrassa.

Les actuacions que es durant a terme al projecte són: 

Acollida, orientació i disseny del full de ruta i itinerari personal

Execució del full de ruta

Especialitats formatives a escollir: 

  • Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (360h) Barberà del Vallès
  • Perfeccionament administratiu amb SAP (250h) Rubí
  • Tècnic de gestió de programes per al foment de l'ocupació (250h) Sabadell
  • Desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils (280h) Terrassa

Acompanyament a la inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu

El projecte s'adreça a persones joves de 16 a 29 anys inscrites al Servei Públic d'Ocupació (Oficina de Treball) i al sistema de Garantia Juvenil, que hagin abandonat els estudis postobligatoris de formació professional o universitaris, o que havent-los acabat, no trobin feina.

Inscriu-te a Foment de Terrassa de 09.00h-14.00h i dimecres de 15.30h a 18.30h.