Dissabte 19 de maig durant tot el matí, el Mercat de la Independència acollirà la jornada central de la Quinzena del Comerç Just, on es desenvoluparan diverses accions com degustacions de diferents productes de comerç just, actuacions musicals, mostra de l'exposició "10 anys del Cafè Terrassa", venda d'articles i una exhibició per part dels Minyons de Terrassa.

També cal destacar que els bars del Mercat col·laboraran donant a tastar el producte estrella de la nostra ciutat, el Cafè Terrassa.

Les activitats de la Quinzena del Comerç Just

ComerçJustJa fa uns anys que el mes de maig a Terrassa és sinònim de Comerç Just. Quinze dies en què les entitats que treballen en aquest comerç alternatiu (Oxfam Intermón i Alternativa 3) ofereixen a la ciutadania informació sobre aquesta altra manera de veure i viure el comerç mitjançant tot tipus d'activitats adreçades a tots els públics.

Enguany, a més, comptarem amb la presència d'Exolina Aldana i Fayrin Suarez, productors de la Cooperativa Augusto Cesar Sandino de Nicaragua, que participaran en diverses activitats, tant públiques com d'altres que es realitzaran en centres educatius. D'aquesta manera podran donar a conèixer el projecte amb cooperatives cafeteres del país centreamericà que s'ha portat a terme gràcies a la cooperació terrassenca.