Sala Soler i Palet
 
 
 
 
 
 
 
La sala està prioritàriament destinada a exposicions d'art organitzades pel departament d'Arts visuals i adreçades a artistes locals que ho hagin exposat ja durant els últims 6 anys. El seu ús també es cedeix, extraordinàriament i si la programació ho permet, a entitats ciutadanes sense ànim de lucre i integrades en l'àmbit d'actuació del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa que vulguin realitzar exposicions divulgatives o actes diversos d'interès general. En aquest cas, l'entitat organitzadora es farà càrrec de les despeses de producció i difusió que se'n derivin de la pròpia exposició.
 
Queden excloses de l'ús propi dels espais de la Casa Soler i Palet les activitats comercials, religioses o polítiques.
  • Entrada gratuïta
  • Visites dinamitzades per a centres escolars amb cita prèvia a: [email protected] 

Propera exposició:

5 anys dibuixant la nostra ciutat. URBAN SKETCHERS TERRASSA

Cicle Art Terrassa 2020

  • A càrrec deL col·lectiu USK
  • Del 29 de febrer al 28 de març

 

 

 

 

 

Urban Sketchers és un col·lectiu d'artistes de tot el món que dibuixen les ciutats on viuen i els llocs on viatgen. Va ser fundat per l'il·lustrador i periodista Gabriel Campanario, un barceloní que ara viu a Seattle, des d'on ha promogut el moviment artístic amb la finalitat de mostrar el món dibuix a dibuix a través de les xarxes socials.

L'any 2014 es va fer la primera trobada a Terrassa davant de la Masia Freixa. Des d'aleshores el grup s'ha anat consolidant i creixent. Han dibuixat els racons més i menys coneguts de la ciutat. Llocs com la Casa Alegre de Sagrera, la Plaça Vella, el Passeig de les Lletres, les Esglésies de Sant Pere i molt més.

L'any 2018 els Urban Sketchers Terrassa van ser els organitzadors de la III trobada Urban Sketchers Catalunya amb un rècord d'assistència, més de 220 persones que van venir de diverses ciutats d'arreu de Catalunya. En aquesta exposició veureu algunes imatges de l'esdeveniment. Dels diferents racons dibuixats us sorprendrà com un mateix monument pot ser dibuixat de moltes formes diferents, cada un des de la perspectiva més íntima de qui l'observa. Diferents llums del dia, diferents colors, detalls que per a uns passen desapercebuts i per a altres són el focus de la seva obra.