Saló de l'Ensenyament 2019

Des del dimecres 20 de març fins el diumenge 24, Terrassa Universitària va participar a la 30a edició del Saló de l'Ensenyament al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Vam estar ubicats al Pavelló 1, carrer F, estand 612.

El Saló de l'Ensenyament és un espai que cada any el visiten prop de 90.000 persones i té per objectiu l'orientació i l'assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. La convocatòria reuneix la més completa oferta d'estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l'educació. 

En aquesta edició, l'estand de Terrassa es va situar al costat de l'estand de l'EUIT (Escola d'Infermeria i Teràpia Ocupacional). En el mateix recinte vau trobar els estands  de l'ESCAC (Escola de Cinema), del CITM (Imatge i Multimèdia) i de l'EUNCET (Escola de Negocis). I la resta d'oferta docent del Campus Universitari de Terrassa: ESEIAAT (enginyeria aerospacial, tèxtil...), FOOT (Òptica), ESCODI (Comerç) i la UOC la vau trobar als estands de les respectives universitats.

Com l'any passat i per tal d'atraure visitants a l'estand, al llarg dels 5 dies els estudiants que vulguin cursar els seus estudis en algun dels centres universitaris de Terrassa van poder omplir una butlleta i participar en el sorteig d'una matrícula (fins a un import de 2.500€). Anunci de la convocatòria del sorteig

El sorteig de la matrícula es va celebrar el dia 5 d'abril i la guanyadora ha estat Mitzi-Katherine Cárdenas Robles, que es matricularà a l'ESCAC.

L'estand de Terrassa Universitària ofereix informació del campus urbà, dels centres i dels estudis universitaris de Terrassa. A més de la informació general del Campus Urbà, l'Escola d'Òptica (FOOT), l'escola de Comerç (ESCODI), el CITM (Multimèdia), la UOC, el campus universitari de salut de Mútua Terrassa i l'ESCAC van oferir informació i van explicar el que s'hi estudia. A més, els projectes Inspire de l'ESEIAAT-UPC, Ecoracing i Cosmic Research i els seus estudiants van mostrar i explicar els seus prototips i projectes.

Com accedir al Saló de l'Ensenyament