Tornem al Saló de l'Ensenyament de Barcelona

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d'Universitats torna a participar a la 33a edició del Saló de l'Ensenyament, després que en la darrera edició es va haver de suspendre per la pandèmia. Aquesta edició es celebrarà del 16 al 20 de març a la Fira de Barcelona, promocionant l'oferta universitària i de serveis de la ciutat.

L'estand municipal, estarà ubicat al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, Palau 1, estand núm. F612 i oferirà informació sobre els estudis que es poden cursar al campus Terrassa Universitària TU.

L'estand de Terrassa, de 60 m2, comparteix espai amb l'EUIT, l'Escola d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa i està dissenyat amb una concepció oberta i diàfana, molt visible en alçada i destacant els àmbits que es poden cursar al Campus Terrassa.

D'altra banda, es reservarà una part de l'estand per visibilitzar els projectes impulsats pels estudiants de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), com ara el prototip de moto elèctrica de l'equip MotoSpirit, el cotxe híbrid EcoR2 de l'Associació Tecnològica EcoRacing i coets de l'equip UPC Space Program.

Aquest és el 22è any que l'Ajuntament participa al certamen, amb l'objectiu de promocionar la dimensió universitària de la ciutat, tant per la seva variada oferta formativa com per l'existència d'un ampli ventall de serveis i recursos adreçats a l'estudiantat, en el marc d'un saló que cada any visiten més de 90.000 persones.

El Saló de l'Ensenyament es podrà visitar entre el 16 i el 20 de març, de dimecres a divendres de 9 a 19 h, dissabte de 10 a 20 h i diumenge de 9.30 a 14.30 h.