El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Amb l'alcohol tingues vista a la Festa Major de Terrassa

Si beus alcohol, vés amb compte. 5 copes representant una sola plena per beure amb moderació perquè no hi ha consum sense riscos.

El cartell de la Festa Major de Terrassa de la campanya "Amb l'alcohol tingues vista" ens diu que "Si beus alcohol, tingues vista" perquè no hi ha consum sense riscos i si beus, fes-ho amb moderació.
Aquest cartell amb aquest missatge es troba:

  • estàtic a l'OPI del carrer de la Rasa, als Punts Joves i a la programació de Festa Major
  • en moviment a la pantalla digital de l'avinguda Jacquard (davant de la Casa Baumann), a les xarxes socials de l'Ajuntament i als 71 busos de la ciutat

El dissabte de Festa Major es realitza unaSi surts de festa (es va desdibuixant la paraula festa) que no te l'espatlli l'alcohol intervenció:

Qui la fa: 2 parelles educatives coordinades amb els Punts Liles
Hora: 23:30 a 3.30 hores de la matinada.
Lloc:  zona del Jove al parc de Vallparadís 
Tipus d'intervenció:

  • Reduir els riscos i incidències associades al consum d'alcohol i d'altres drogues entre la població més jove
  • Fomentar les relacions respectuoses
  • Promoure l'autonomia i autogestió de la salut

Tot plegat per promocionar que la Festa Major es desenvolupi en un entorn més segur, saludable, informat i responsable.