El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Exposició "Un passeig per la «meva» depressió" a la Biblioteca del districte 5

Aquesta exposició itinerant i la biblioteca humana estan dins de l'espai artístic CreativaMent, una de les línies d'acció del Pla Local Antiestigma de Terrassa. El seu objectiu és combatre l'estigma que hi ha pel que fa a la salut mental.

La biblioteca del districte 5 de Terrassa tindrà l'exposició "Un passeig per la «meva» depressió" del 18 al 30 de setembre. És una exposició d'autoretrats sobre la depressió de la Cristina Freixas, en els que capta els moments més durs i el procés de recuperació. 

El dimarts 19 de setembre a les 6 de la tarda tindrà lloc la biblioteca humana liderada per l'autora de l'exposició, la Cristina Freixas. La biblioteca humana és una experiència de trobada i diàleg on les persones fan la funció dels llibres explicant històries reals, en aquest cas, sobre salut mental amb l'objectiu de combatre l'estigma.