El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Dia Mundial del / la donant de medul·la òssia

S'il·luminen de verd l'Ajuntament de Terrassa al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona per posar el focus en la donació de medul·la òssia o moll d'os.

L'acte consisteix en una donació al Parc dels Catalans en una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits. Estaran divendres 15 de setembre per la tarda, de les 5 de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre. En aquesta ocasió la donació estarà centrada en el moll d'os o medul·la òssia. Aquest esdeveniment serà per donar a conèixer com és de fàcil enregistrar-se com a possible donant de moll d'os i com de necessari és que les persones que puguin, fins als 39 anys, ho facin.

Inscripció a la donació