El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Dia Mundial de la conscienciació de Duchenne i de Becker

Il·luminació vermella per commemorar el dia mundial de la conscienciació de Duchenne i BeckerAquesta diada mundial de conscienciació tracta d'involucrar les parts interessades per sensibilitzar i inspirar l'acció de fer coses amb la finalitat de millorar la vida de les persones que viuen amb les malalties de Duchenne i Becker. La malaltia de Becker és una forma més suau de patir la distròfia muscular. Els músculs del cos no funcionen bé i cada dia que passa funcionen pitjor fins a quedar en cadira de rodes. El cor, un múscul també, pot deixar de funcionar. O es té dificultat en la capacitat de respirar perquè els pulmons tampoc funcionen bé. Duchenne i Becker són malalties genètiques rares que deriven en anar debilitant els músculs cada cop més.

A les 8 del vespre tothom està convidat a escoltar el manifest de Duchenne a l'atri de l'Ajuntament del Raval de Montserrat.