El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica i d'altres Síndromes de Sensibilització Central

Monument de la dona treballadora il·luminat de blau el dia mundial de les síndromes de sensibilitat central, de la fibromiàlgia i de la fatiga crònicaEl 12 de maig al capvespre s'il·lumina de blau Catalunya. A Terrassa, el Monument de la Dona treballadora a la plaça de la Dona i l'Ajuntament de Terrassa al Raval de Montserrat per commemorar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica i d'altres Síndromes de Sensibilització Central.

Al Raval de Montserrat hi ha també una parada informativa de l'Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (ACAF). A les 20:30 hores hi ha la lectura del manifest d'enguany davant de l'atri de l'Ajuntament amb la il·luminació blava de fons.

Mapa de Catalunya il·luminat de blau

#CatalunyadeBlau  #DiaMundialFMiSFC  #DiaMundialSSC  #DiaMundialFibromiàlgia  #WorldMEDay  #Fibromiàlgia  #SFCem  #SQM  #EHS  #SSC  #VISIBILITAT  #12M