El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Dia Mundial de Prevenció del Suïcidi

Diumenge 10 de setembre s'il·lumina de groc l'Ajuntament de Terrassa al raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona per commemorar el Dia Mundial de Prevenció del Suïcidi.

Comencen els actes al voltant d'aquesta commemoració el divendres 8 de setembre a les 6 hores de la tarda al Raval amb un manifest i dinàmiques amb la ciutadania.

Dissabte 9 de setembre contacontes a les 12 hores a la llibreria Bambú i tallers a les 5 hores de la tarda a la plaça del Progrés.

Diumenge 10 de setembre a les 12 hores una trobada telemàtica via Instagram @elsdols_associacio titolada "Parlem per trencar el silenci"

Dimarts 12 de setembre a dos quarts de sis de la tarda un cafè per compartir al Cafè de l'Aula.

Divendres 15 de setembre a dos quarts de sis de la tarda al casal cívic Ca n'Aurell xerrada sobre dols desautoritzats.