El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Donació de sang i moll d'os al Parc dels Catalans

Divendres per la tarda, al Parc dels Catalans, hi haurà una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits per fer extracció de sang per tal que es pugui donar sang com es fa normalment, per atendre les intervencions quirúrgiques, i també i especialment perquè el jovent pugui donar una mostra de sang que identifiqui la medul·la òssia i s'enregistri en un registre mundial de donants de medul·la òssia. 

Quan hi ha una persona malalta que necessita medul·la òssia es recorre a aquest registre mundial per veure si hi ha compatibilitat amb alguna persona del món enregistrada. Com més registres hi hagi més possibilitats de trobar una compatibilitat, un match, i salvar una vida.

Per inscriure's a donar medul·la òssia o moll d'os s'ha de tenir entre 18 i 39 anys