El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Dia Internacional del Dèficit Múltiple de Sulfatasa (MSD)

Monument a la Dona Treballadora il·luminat de blau per la Dèficit Múltiple de SulfactasaA Terrassa s'il·luminen al capvespre l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona. Amb el color blau es dona llum a aquesta malaltia ultra-rara.

 
La malaltia és progressiva i fatal. Afecta principalment el sistema nerviós central i provoca el retard de la psicomotricitat com a primer símptoma. Els nens i les nenes que la pateixen tenen un quadre neurològic que es manifesta per una incapacitat per caminar, hiper-extensió en els genolls, abolició dels reflexes, debilitat generalitzada, hipotonia (to anormal i disminuït dels muscles), convulsions i atròfia òptica. També es vincula a una afectació òssia, amb característiques facials tosques, sordesa i anomalies en l'estèrnum i les costelles. 
 
Logo del dia internacional del dèficit múltiple de sulfactasaLa Fundació MSD  (#IVETunacuraMSD) a Terrassa lluita per la cura de la malaltia MSD (Dèficit Múltiple de Sulfatasa) amb la teràpia gènica que s'aconseguirà amb investigació científica. La Fundació estarà a l'atri de l'Ajuntament el dissabte 30 de juliol amb el seu marxandatge per ajudar a aconseguir el repte.