Un projecte pels amants de les sèries de televisió

SèrieAddictes és un nou cicle d'activitats relacionades amb el món de les sèries de televisió amb l'objectiu de difondre el seu gust i el coneixement de les mateixes.

La Biblioteca districte 4 compta amb un fons de sèries de televisió format per documents en diferents suports (llibres i materials audiovisuals). A dia d'avui, comptem amb més de 250 sèries per públic adult, una seixantena de llibres d'aquesta temàtica i una vintena de bandes sonores.

La Biblioteca districte 4 proposa la creació d'aquest nou projecte, únic a la ciutat, que cobreix un buit important en el gruix dels cicles i programes d'activitats que ofereixen les biblioteques. Aquest nou cicle, per tant, complementa la oferta d'activitats de la bct xarxa amb la intenció d'obrir-se a tota la ciutat degut a la seva especialització i singularitat.

El cicle SèrieAddictes està adreçat principalment a públic adult que pugui estar interessat en conèixer, d'una manera lúdica, planera i divulgativa, el món de les sèries de televisió. Aquest pretén ser dinàmic i participatiu i és per aquest motiu que les activitats que es proposen persegueixen l'objectiu de donar no només informació relacionada amb les sèries, sinó també permetre la descoberta dels orígens del gènere fins a l'actualitat.

 

Objectius

L'objectiu principal del cicle és el de difondre el gust i el coneixement del fons de sèries de televisió de la Biblioteca districte 4 (sitcoms, drames, mini sèries, etc..). Tanmateix l'abast del projecte va molt més enllà i persegueix altres objectius importants, com són:

  • Esdevenir un punt de trobada d'un grup permanent de persones que tinguin ganes de conèixer i compartir les seves impressions sobre les sèries.
  • Facilitar la descoberta de novetats de sèries de televisió
  • Difondre el gust i el coneixement d'aquest fons de la bd4
  • Fomentar la lectura de llibres sobre aquesta temàtica.
  • Augmentar el préstec de materials (en format paper i audiovisual).

 

Estructura

El cicle tindrà lloc de setembre a juny, amb sessions de periodicitat mensual, els dijous en horari de 18.30 a 19.30 h. Les sessions estan organitzades de forma temàtica, de manera que coneixerem en cada sessió algun tema o àmbit de les sèries de televisió, veurem algun capítol a mode d'exemple i farem un col·loqui final on tothom podrà participar.

 

Més informació: