El Servei de Joventut i Lleure Infantil de l'Ajuntament de Terrassa està ubicat a la Casa Baumann. L'objectiu del servei es oferir als i les joves com tu la informació necessària per accedir a la formació reglada i no reglada, orientació acadèmica, accés a beques i ajudes, informació per planificar un viatge, internet gratruït, propostes de lleure per gaudir en el temps lliure…Tot pensat per a joves com tu. A la Casa Baumann, tu ets el protagonista!

Què t'oferim?

Baumann Oficina Jove
Un espai obert de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 16 a 19h i divendres de 9 a 14h a la planta baixa de la casa Baumann. T'ofereix un servei gratuït i personalitzat d'informació, assessorament i orientació atenent les teves demandes i necessitats sobre temes que et preocupin. T'informem sobre ensenyament, treball, salut, cursets, activitats d'oci, concursos… i moltes de coses més!

Viatgeteca
Hi trobaràs tot el que necessites per organitzar un viatge al teu aire i a un preu assequible. Val la pena!

Assessorament en mobilitat internacional
Si t'agrada viatjar, conèixer noves cultures, practicar llengües i viure noves experiències estàs de sort! Ara, la Víbria Intercultural et convida a participar de les seves activitats europees: Camps de treball, voluntariat internacional, intercanvis culturals,… Cada dimarts i dimecres de 9 a 14h i de 16  a 19h podran assessorar-te i ajudar-te a planificar la teva experiència! Acosta't-hi i informa't!

Connexió a Internet
No tens internet a casa? A la Casa Baumann tenim ordinadors amb connexió a la xarxa perquè facis consultes ràpides. A més, si disposes d'un portàtil, vine i connecta't a la xarxa WIFI municipal!

Bucs d'assaig
Posem a la teva disposició 4 bucs d'assaig: insonoritzats, equipats, al cor de Vallparadís i per un preu molt assequible. Perdràs l'oportunitat? Pots fer la teva reserva a la Casa Baumann, en l'horari d'obertura. Els bucs obren de dilluns a dissabte de 17 a 21h (mes d'agost tancat). Enllaç als Bucs d'assaig.

Districte Jove
Per a tots els joves de 12 a 18 anys que vulguin aprofitar el seu temps lliure i muntar les seves pròpies històries. Al Punt de trobada de la casa Baumann i altres punts de la ciutat podràs trobar als educadors i educadores, t'ajudaran a organitzar les activitats que més t'agradin! Passa a veure'ns, t'estem esperant! Enllaç a Districte Jove.

Punt Jove a l'institut
I si no pots acostar-te a la Casa Baumann, no pateixis. Busca al pati del teu institut el Punt d'Informació! Un cop per setmana, els informadors i informadores poden ajudar-te a resoldre els teus dubtes!

BaumannLab
És el laboratori de creació jove del Servei de Joventut i Lleure Infantil de l'Ajuntament de Terrassa centrat en la producció i suport a la creació artística de vocació multidisciplinar, que té com a eix central les arts visuals i el pensament contemporani. BaumannLab obre convocatòries per a joves creadors fins a 35 anys. Enllaç a BaumannLab.

Pla de Formació en el Lleure
És una programació estable de cursos  en l`àmbit del lleure (monitors,directors i monogràfics) adreçada a joves de 18 a 35 anys. Permet l'obtenció de titulacions reconegudes per la Generalitat de Catalunya. Enllaç al Pla de formació de Lleure.

Però, això no s'acaba aquí! Terrassa està plena d'oportunitats per a tu i les teves amistats! El Servei de Joventut i Lleure Infantil, també porta a terme altres programes que us poden interessar. Doneu-hi un cop d'ull…

Recorda, tot això, i molt més al Servei de Joventut i Lleure Infantil, a la Casa Baumann.

 

Casa Baumann
Av. Jacquard, 1
Telèfon: 937848390
www.casabaumann.cat