X Cicle de Nadales al carrer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El mes de desembre ens obre les portes a les festes de Nadal, fi d'any i Reis, el cicle nadalenc que constitueix un esclat de llum i de vida als nostres carrers, al mateix temps que multiplica l'activitat cultural a la nostra ciutat de la mà de les entitats i associacions que porten a terme un ampli ventall d'activitats vinculades a les tradicions de Nadal.

En aquest context, el cicle Sons de Nadal, que enguany arriba a la seva desena edició, cobra un especial protagonisme omplint de cant i de música nadalenca els espais públics de Terrassa. Prop d'una vintena d'actuacions a diferents indrets de la ciutat formen part de la programació d'un cicle que ja s'ha convertit en un clàssic i en una cita de referència del mes de desembre i de les festes nadalenques a casa nostra.

Any rere any, Sons de Nadal ha incrementat el nombre d'actuacions programades i de corals participants, així com també el nivell de qualitat de les seves interpretacions, convertint-se en un dels elements indispensables de les tradicions del Nadal a Terrassa.

Gaudim, doncs, d'una programació en la qual les corals terrassenques, acompanyades d'altres entitats ciutadanes, han posat, generosament, tota la seva dedicació i implicació per tal que la ciutat visqui el millor dels Nadals.

Alfredo Vega
(Alcalde de Terrassa)
Bones Festes!