T'Activa: la primera lliga tecnològica 2.0 per vèncer La Solitud No Volguda

El Consorci Sanitari de Terrassa, en col·laboració amb l'Ajuntament de Terrassa, han posat en marxa el projecte "T'Activa". Aquest és el primer programa d'innovació oberta que uneix institucions públiques, empreses, centres educatius i ciutadans i ciutadanes de diferents edats, experiències i aficions per millorar la salut d'aquelles persones que estan i se senten soles.

La finalitat del programa és que tots aquests agents desenvolupin diferents solucions tecnològiques a reptes plantejats envers l'habitatge, la mobilitat/ accessibilitat i la comunicació per un envelliment actiu, de qualitat i saludable.

El programa s'inicia el proper mes d'octubre, de forma online a través de la mateixa plataforma web i podrà participar qualsevol persona major de 16 anys ja sigui individualment o en grup. La lliga s'estructurarà en 4 partits que correspondran a cadascuna de les fases de la metodologia Design Thinking i culminarà amb una gran Final Four, un esdeveniment emès en directe per streaming on les 4 millors idees optaran als següents 3 premis:

  • Premi T'activa: Premi econòmic de 4.000€, desenvolupament i trasteig d'un primer prototip amb usuaris reals a les instal·lacions del Consorci Sanitari de Terrassa
  • Premi iFest: Accés directe a la final del Festival iFest.
  • Premi Cambra de Terrassa: Val de participació en un dels programes de gestió empresarial de la programació oferta per la Cambra entre Nov-20/ Juny-21

Aquí trobareu  més informació