Substitució d'un tram de col·lector de la ctra. de Castellar
S'han iniciat les obres per substituir el tram de col·lector de la carretera de Castellar, entre els carrers de Ricardo Caro i Lleó XIII, mitjançant la tècnica de bursting, que permet fer les obres sense necessitat d'obrir rasa. D'aquesta manera es redueixen els costos econòmics, el temps d'execució i les possibles molèsties per a la ciutadania. Està previst que l'obra finalitzi el proper 13 de juny.
Veure fitxa del projecte

Tala d'arbres i plantació d'arbustiva al passeig Vint-i-dos de Juliol
Foto zona obresLes feines, que s'havien iniciat i es van paralitzar a causa de les vagues convocades pel personal d'Adif, finalment s'han reprès. Els treballs de retirada i substitució dels arbres es realitzaran en horari nocturn perquè, per qüestions de seguretat, és necessari fer-los sense electrificació de les catenàries.
Veure fitxa del projecte

Reparació del ferm de la plaça del Doré
Entre els dies 21 i 25 de març es duran a terme els treballs de reasfaltat de la plaça del Doré. El deteriorament del col·lector que passa per sota d'aquesta via havia afectat el ferm, i l'intens flux de trànsit havia anat desgastant el paviment. Les obres s'han programat en el període de vacances escolars per minimitzar l'impacte en la circulació que, en aquest cas, és inevitable.
Replantació al Parc de Sant Jordi
S'han iniciat els treballs de la primera fase de replantació al Parc de Sant Jordi, consistent en la substitució de més de 4.000 arbusts i plantes baixes perduts a causa de la ventada del 2014. També es farà una nova rasa de drenatge per recollir aigües superficials i evitar la pèrdua de terres i la formació de reguerons. L'actuació es durà a terme en tres fases.

Millora dels accessos al Museu Tèxtil i al Castell Cartoixa des del Parc de Vallparadís
Amb aquesta actuació s'augmentarà l'amplada del traçat i s'adaptarà a la normativa d'accessibilitat vigent. Principalment, es canviaran les escales per unes de prefabricades de formigó i es modificaran les zones verdes properes.
Veure fitxa del projecte

Reordenació i millora de l'arbrat de la carretera de Montcada
Aquest projecte s'executarà en 3 fases, i ara s'ha iniciat la primera, que té com a àmbit d'actuació el tram comprès entre la pl. del Doré i els carrers Col·legi (vorera nord) i Avinyó (vorera sud). La intervenció se centra en reordenar els arbres actuals i en substituir-los per d'altres d'espècies menys agressives amb el paviment. La via romandrà tancada del dia 10 al 12 de febrer, i les restriccions afectaran el tram entre els carrers Vinyals i Pare Font.
10 02 2016

Replantació al Parc de Sant Jordi

S'han iniciat els treballs de la primera fase de replantació al Parc de Sant Jordi, consistent en la substitució de més de 4.000 arbusts i plantes baixes perduts a causa de la ventada del 2014.