El Tercer Paisatge
Comissària: Anna Taratiel

Edició 2022
Artista: Spogo

Lloc: Plaça Cipriano García
Amb la col·laboració de l'Associació de veïns i veïnes de Sant Pere Nord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb aquest mural finalitzen les intervencions artístiques a la Plaça Cipriano Garcia, que es van iniciar l'any 2019 amb el mural obra de Lula Goce, Cristian Blanxer i Anna Taratiel, van continuar el 2020 amb una obra de Marco Galmacci, el 2021 amb la intervenció de l'artista Ampparito i el 2022 amb aquest darrer treball artístic de Spogo.

El Tercer Paisatge és un projecte municipal que relaciona art i teixit social. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb l'Associació de veïns i veïnes de Sant Pere Nord, comissariada per l'artista terrassenca, Anna Taratiel (Terrassa, 1982 www.taratiel.com), que té per objectiu millorar l'entorn urbà a través de les pràctiques artístiques contemporànies.

Spogo
www.spogo.es
Instagram: @spogo15 

Carlos García, conegut artísticament com Spogo, va néixer a Badalona el 1980. Va cursar la seva llicenciatura de Tècnic superior d'arts plàstiques i disseny en il·lustració a l'Escola d'Art Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.

Les seves primeres obres pictòriques estan relacionades amb la cultura popular, el panorama urbà i la naturalesa de la seva ciutat, amb la que tindrà una estreta relació. A partir de 2011 va seguir la seva trajectòria professional de manera autònoma i les seves peces, tant murals com sobre llenç, van evolucionar cap a un llenguatge abstracte-geomètric més personal amb una clara influència del disseny gràfic i el grafiti.

Durant els últims anys ha participat en múltiples festivals d'art urbà nacionals i internacionals; ha realitzat exposicions individuals i col·lectives; ha dut a terme residències artístiques i ha impartit tallers educatius en diferents institucions i centres.