La ciutat impulsa la campanya Terrassa amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere que recull els actes que s'emmarquen en les jornades del Dia de la visibilitat lèsbica (26 d'abril), Dia contra la LGTBIfòbia (17 de maig) i Dia de l'alliberament LGBTI+ (28 de juny). Aquesta campanya coincideix amb el 50è aniversari de la revolta d'Stonewalli pretén celebrar la diversitat de maneres de ser, fer i estimar.

Els diferents actes de la campanya estan organitzats per membres adherits al Pacte per a la Diversitat Afectiva, sexual i de Gènere de Terrassa (Pacte DASIG). Actualment el Pacte compta amb adhesions d'entitats, institucions, sindicats, grups polítics i serveis municipals. Les entitats interessades a adherir-s'hi, poden fer-ho posant-se en contacte amb el Servei LGTBI+.

Programació de la campanya

Dia per l'alliberament LGTBI+. Acte institucional

Lectura de manifest a l'atri de l'Ajuntamenrt de Terrassa.

El 28 de juny es commemora el Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Trans* i Bisexuals, el Dia de l'Orgull. L'origen d'aquest dia es remunta als fets esdevinguts al 28 de juny de 1969 arran d'una batuda policial en un popular bar d'ambient anomenat Stonewall Inn, a Greenwich Village, Nova York (EUA). Enguany se celebren els 50 anys d'aquesta data i es llegirà un manifest a l'atri de l'Ajuntament per commemorar la jornada.
Accessibilitat: Accessible

  • Data i hora: Divendres 28 de juny a les 12h 
  • Lloc: Atri de l'Ajuntament. Raval de Montserrat, 14 Terrassa
  • Preu: Gratuït
  • Organitza: Servei LGTBIQ