Terrassa Vibra és una iniciativa que vol potenciar la presència de música en viu als carrers de la ciutat. Es tracta d'una aposta dels Serveis de Cultura i gestionada per la Casa de la Música de Terrassa, per promoure i visibilitzar la música emergent i de proximitat fent visible el potencial creatiu dels músics locals.

És un projecte obert tot l'any que s'adreça a tota classe d'estils i de músics: clàssica, moderna, a professionals, amateurs, o vinculats a centres de formació musical (intèrprets en formació, corals, grups instrumentals i combos, etc.).

  • Terrassa Vibra ofereix un total de 22 punts d'interpretació estables a diversos espais de la via pública, on es podran dur a terme les actuacions musicals en directe, en acústic o bé amb auto-amplificació, amb la possibilitat de recaptar diners i vendre marxandatge. Terrassa Vibra al mapa
  • L'actuació la gestionaran els mateixos músics (no hi haurà rider ni personal ni tècnic). Estem treballant per posar a disponibilitat dels artistes una escomesa elèctrica en aquells espais que la tinguin, però de moment no és possible.
  • Si porteu equips autònoms d'amplificació cal que modereu el volum i respecteu el descans del veïnat. També heu de respectar la franja horària assignada i portar a sobre (en paper o en un dispositiu mòbil) l'autorització de Via Pública que conté el permís per poder actuar.
  • Arribat el dia de l'actuació cal que busqueu el logotip vermell de Terrassa Vibra que trobareu pintat al terra i situar-vos-hi a prop, evitant les zones de pas.

Moltes gràcies per participar i oferir música a la ciutat!

Important:

Presentació de solicituds a través del formulari:

  • El 30 d'abril serà l'últim dia per sol·licitar dates de juny. El 31 de maig serà l'últim dia per sol·licitar dates de juliol. I així successivament.
  • Les peticions que van entrar abans del dia 16 d'abril estan igualment en tràmits, però a partir d'aquest 30 d'abril ja funcionarem amb els nous terminis.
  • Qui no hagi passat a recollir la seva acreditació nominal per la Casa Soler i Palet ho pot fer de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h. i de 16.30 a 19.00 h.

* Si l'espai sol·licitat coincideix amb una atra activitat ciutadana es valorarà la possibilitat de convivència.

 

Consulta les pròximes actuacions!

 

Terrassa Vibra a l'Hospital

Aquest és un projecte paral·lel específic l'Hospital de Terrassa, amb l'objectiu d'omplir-lo de música i aportar una mica de benestar a les persones que en aquell moment siguin allà, tant a les persones malaltes, com les seves famílies, visites i també al personal sanitari.

Per portar-lo a terme, l'Ajuntament l'ha dotat d'un piano que serà gestionat directament pels centres sanitaris que en faran el seguiment del calendari de les persones voluntàries que vulguin donar suport al projecte, omplint de música els entorns.

Per participar-hi cal enviar un correu electrònic a l'adreça [email protected] indicant les dades de contacte i a quin dels espais vol tocar.