Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

XVII Fira Modernista

TALLS DE TRÀNSIT

Rambla d'Ègara: Dissabte i diumenge tallada des del Portal de Sant Roc fins carrer Galileu.

Carrer de Grànius: tallat al trànsit des de dissabte a les 13 h fins diumenge a les 23 h. S'habilitarà el doble sentit per l'accés i sortida del Parquing del Raval i dels paradistes del Mercat i als participants acreditats de la Fira.

Plaça Josep Freixa i Argemí: tallada al trànsit des de divendres a les 10 h, fins dilluns a les 2 h. Dissabte i diumenge, l'accés als guals només serà permès de 23 h a 9 h del matí.

Carrer de Josep Trueta (des de Pl. Sant Oleguer fins a Pl. Doctor Zamenhoff): es farà una reserva de tots els estacionaments per vehicles acreditats dels paradistes de la fira entre Faraday i Isaac Peral. 

Carrer de Nicolau Talló (entre Dr. Ullés i Pl. Josep Freixa i Argemí): tallat al trànsit des de divendres a les 10 h fins dilluns a les 2h. Es permetrà únicament l'accés a guals.

Carrer Volta (entre Rambla d'Ègara i Galileu): tallat al trànsit dissabte i diumenge, de 8 a 23 h. El trànsit i l'accés als guals només serà permès de 23 a 9 h del matí.

Carrer de Pau Claris (entre Passatge de la Rasa i Rambla d'Ègara): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins dilluns a les 01 h. Es permetrà l'accés als guals.

Carrer Iscle Soler i Cisterna (entre c. Iscle Soler i Portal de Sant Roc): tallats al trànsit per reserva d'estacionament als participants acreditats. Des de dissabte a les 8 h fins diumenge a les 24 h. Es permetrà l'accés als guals.

Carrer de la Font Vella (entre Passeig i c. Sant Pau): tallat al trànsit des de dissabte a les 8h fins diumenge a les 24h.

Passeig Comte d'Egara: Reserva de 3 places de zona blava per paradistes amb acreditació.

Carrers Teatre, Sant Pau, Puig Novell i Sant Jaume: Dissabte tallat entre les 17h i les 24h. Diumenge de 10 a 23h. Es permetrà l'accés dels veïns als guals.

Carrer Joaquim de Paz amb Pl. Maragall: 

Tall a l'alçada de la pl. Maragall. Els veïns podran accedir i sortir d'aquest tram des del carrer del Passeig.

Carrers Rutlla,(entre Era i del Vall): Dissabte de les 8h. fins a les 22h.

Carrer Portal Nou, (entre Baldrich i Rutlla): De dissabte a les 8 fins diumenge a les 20h. Es permetrà l'accÉs dels veïns als guals.

TRANSPORT PÚBLIC

Autobusos urbans

Dissabte 11 i diumenge 12, totes les línies circularan pels carrers Arquímedes (sentit
nord) i Galileu (sentit sud), realitzant les parades als llocs provisionals indicats al plànol adjunt: www.tmesa.com

Autobusos interurbans

Totes les línies d'autobusos interurbans realitzaran parada a l'estació d'autobusos situada a la plaça Doré. Les línies de Terrassa-Matadepera i Terrassa-Castellbell i el Vilar circularan pel c. Arquímedes (sentit nord) i Galileu (sentit sud). Les parades es faran a l'alçada del carrer Volta, de la pl. Del Progrés i també a l'estació d'autobusos.

Taxis

Les parades es mantenen en els seus llocs habituals que es poden consultar al plànol adjunt.

 

APARCAMENTS

Tots els aparcaments tindran restriccions d'entrada i sortida coincidint amb la realització de les activitats incloses en aquest programa que afectin, directament o indirecta, les vies d'accés i sortida als aparcaments.

Facil Pk, Els Parquings del c. Sant Leopold, 33, i pl Lluís Companys oferten pel cap de setmana de la Fira una tarifa plana de 5€ tot el dia o 3€ per 4 hores.

SABA, oferta 3€ per 4 h. Pàrquing del Raval de Montserrat accés per c. Grannius – Goleta, i Pàrquing Pl. Vella accés des de c. Major/ Forn, Pàrquing Passeig Comte d'Ègara.

descarrega plànol del tall de carrers

descarrega plànol desviament de bus

plànol accés iscle soler_cisterna