Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions al transport públic de les rues de Carnestoltes

Les rues de Carnestoltes que es celebraran el dissabte 10 i el diumenge 11 de febrer, generaran afectacions al transport públic, amb talls de circulació en diferents carrers del centre del municipi, desviaments de recorreguts dels autobusos de la majoria de línies, i anul·lacions de parades.

PARADES D'AUTOBUSOS

El dissabte de 10 a 19h aproximadament, s'anul·laran les parades de la L5 sentit Pla del Bon Aire de Josep Llimona, Eduard Marquina i Plaça de Canjàyar, així com les parades de l'Avinguda de Josep Tarradellas, a excepció de la parada d'Eugeni d'Ors sentit sud. També s'anul·larà la parada del Recinte Firal del Passeig Vint-i-Dos de Juliol. El dissabte de 16 a 22h i el diumenge de 8 a 12h, s'anul·laran les parades d'autobusos de la Rambla d'Ègara i el Carrer de la Rasa. Tant el dissabte 18 de 16 a 22h com el diumenge 11 de 8 a 12h, s'habilitaran dues parades provisionals (una en cada sentit) a la Carretera de Martorell entre la Rambla d'Ègara i el Carrer d'Arquímedes. Aquestes parades substituiran les de la Plaça de Doré i permetran el transport entre aquesta zona i els barris del municipi.

DESVIAMENTS DELS AUTOBUSOS URBANS

Dissabte 10, de 16 a 22h aproximadament:

  • Les vies més afectades seran: el vial est de la Ronda de Ponent entre la cruïlla de les avingudes de Josep Tarradellas i Abat Marcet i la Ronda de Ponent, l'Avinguda de Josep Tarradellas, l'Avinguda de l'Abat Marcet entre l'Avinguda de Josep Tarradellas i la Carretera de Rellinars, i el Passeig Vint-i-Dos de Juliol entre la Carretera de Rellinars i la Rambla d'Ègara.
  • De 16 a 19h, aproximadament: els autobusos de la línia 5 sentit Pla del Bon Aire es desviarà per l'Avinguda de l'Abat Marcet, la Carretera de Rellinars, el Carrer de Pardo Bazán, els carrers d'Alcoi i Pare Millán, i l'Avinguda de Béjar fins la parada de la Manxa. Els autobusos de les línies 1, 2, 3, 4, 6, 8 i 9 es desviaran per les Carreteres de Montcada i Martorell, l'Avinguda d'Àngels Sallent, el Carrer de Santa Maria de Mazarel·lo, la Ronda de Ponent, l'Avinguda de l'Abat Marcet i el Carrer de Topete.
  • De 19 a 22h, aproximadament: els autobusos de les línies 1, 2, 3, 4, 5, i 6 deixaran de circular per l'Avinguda de l'Abat Marcet i ho faran pel Passeig Vint-i-Dos de Juliol i l'Avinguda de Josep Tarradellas.

Diumenge 11, de 8 a 12h, aproximadament:

  • Els autobusos de les línies 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 8 circularan pel Carrer de Galileu.
  • Els autobusos de les línies 2, 3 i 6, sentit est, es desviaran per la Carretera de Montcada i el Carrer de Topete.
  • Els autobusos de les línies 2, 3, 4, 5 i 6, sentit oest, i la línia 9 es desviaran per la Carretera de Martorell, l'Avinguda d'Àngels Sallent, el Carrer de Santa Maria de Mazarel·lo i el Passeig de Vint-i-Dos de Juliol.

Plànol dels desviaments dels autobusos per la rua de dissabte (de 16 a 19h aproximadament)

Plànol dels desviaments dels autobusos per la rua de dissabte (de 19 a 22h aproximadament)

Pànol dels desviaments dels autobusos per la rua de diumenge (de 8 a 12h aproximadament)

Afectacions al servei de taxis

El dissabte de 17 a 20h s'anul·larà la parada de taxis del CAP de la Rambla i es desplaçarà la parada de l'Estació al Carrer de la Columel·la.