Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall enllaç entre l'autopista C-58 i l'avinguda del Vallès

Lloc afectat: Enllaç entre l'autopista C-58 i l'avinguda del Vallès
Administració que efectua l'actuació: Generalitat de Catalunya
Actuació: Es pavimenta la capa superior (rodadura) del paquet de ferm del nou pont de la calçada lateral de l'autopista sobre la riera del les Arenes i les calçades de tots els seus accessos.
Motiu:La Generalitat, en el marc dels treballs d'ampliació de l'autopista C-58 entre Sabadell i Terrassa en sentit Manresa, ha de procedir a col·locar la capa de rodadura de l'afermat. Per a minimitzar el seu impacte, s'ha programat efectuar-ho en 3 nits consecutives corresponents als períodes que van de les 22 hores dels dies 14, 15 i 16 a les 6 hores de l'endemà.
Durant aquests períodes quedaran afectades les sortides a l'avinguda del Vallès procedint de Barcelona i les entrades des de l'avinguda del Vallès direcció Manresa. En concret, les afectacions al trànsit seran les següents:
- Nit de diumenge 14 a dilluns 15 de 22 a 6 h: Accés únic a la zona Terrassa sud-est per l'avinguda del Vallès marge est. Entrada a la C-58 únicament des de avinguda del Vallès marge oest. Quedarà tancat el nou pont de la calçada lateral.
- Nit de dilluns 15 a dimarts 16: De 22 h a 0 h, accés a Terrassa sud-est des de C-58 i entrada a l'autopista cap a Manresa exclusivament per avinguda del Vallès marge oest. Accessos de l'avinguda del Vallès marge est tancats. De 0 h a 5 h, tota la calçada lateral i els seus accessos romandran tancats, excepte l'entrada a l'autopista sentit Manresa des de marge oest de l'avinguda del Vallès. Caldrà doncs desviar-se prèviament per la sortida 15 i la carretera N-150 o alternativament sortir per la 22 per a efectuar un canvi de sentit cap a l'autopista o bé per usar la N-150 en sentit contrari. A partir de les 5 h de la matinada s'obrirà la sortida de l'autopista que va a l'avinguda del Vallès marge est. 

- Nit de dimarts 16 a dimecres 17: De 22 h a 6 h, quedarà tot l'enllaç tancat a excepció de l'accés a l'avinguda del Vallès marge est procedint de l'autopista C-58. No es podrà accedir a l'autopista sentit Manresa des de cap dels dos marges de l'avinguda del Vallès.


Data: Nits entre el 14 de novembre i el 17 de novembre (de les 22 h a les 6 h)

descarrega plànol desviaments