Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall de trànsit de la Carretera de Montcada

Lloc afectat: Carretera de Montcada, entre el Carrer del Camí dels Monjos i l'Avinguda de Madrid
Motiu: Obres de senyalització d'un carril bici
Data: Del 10 al 14 de juliol.

Amb motiu de la senyalització d'un carril bici en vorera que ha de connectar els municipis de Terrassa i Sabadell, la Carretera de Montcada, sentit Terrassa centre, entre el Carrer del Camí dels Monjos i l'Avinguda de Madrid, restarà tallada al trànsit. La sortida de la Carretera N-150 cap a la Carretera de Montcada només estarà permesa per aquells vehicles que es dirigeixin al Complex Funerari, els quals podran sortir per la Carretera de Montcada i dirigir-se cap al centre de Terrassa pel Carrer del Camí dels Monjos. La rotonda de la cruïlla de l'Avinguda de Madrid i les Carreteres N-150 i de Montcada es podrà utilitzar amb normalitat.
AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC: les línies d'autobusos urbanes (L1 i LH) i interurbanes C2, C5, B8, B9 i N64, sentit Terrassa centre, es desviaran per l'Avinguda del Vallès i la Carretera de Montcada fins la rotonda de la cruïlla amb la Carretera N-150 i l'Avinguda de Madrid. La parada, sentit Terrassa centre, del COMPLEX FUNERARI, restarà anul·lada. L'accés al Complex Funerari amb autobús urbà des del centre de Terrassa s'haurà de fer utilitzant la parada del Cementiri de les línies L1 i LH, sentit Hospital, i per l'itinerari de vianants que connecta aquesta parada amb el Cementiri per sobre de la Carretera N-150. El transport amb autobús cap al centre de Terrassa es podrà fer mitjançant la parada del Cementiri i les línies urbanes L1 i LH direcció l'Hospital, on es podrà canviar de sentit sense necessitat de baixar de l'autobús.
AFECTACIONS A LA CIRCULACIÓ DE VIANANTS: la vorera nord de la Carretera de Montcada que uneix l'Avinguda de Madrid amb el Complex Funerari restarà tallada a la circulació de vianants.