Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions a la mobilitat per la celebració de la Cursa de les dones

Amb motiu de la celebració de la Cursa de les dones, el diumenge 8 d'octubre, fins les 14hla Rambla d'Ègara, entre el Carrer de Vallhonrat i el Passeig Vint-i-Dos de Juliol (a excepció d'un carril de circulació sentit sud, entre el Passeig Vint-i-Dos de Juliol i el Carrer de Galileu) i el Passeig Vint-i-Dos de Juliol, entre la Rambla d'Ègara i els carrers de l'Arquitecte Puig i Cadafalch i Joan Artigues, restaran tallats al trànsit

AFECTACIONS ALS AUTOBUSOS DE TRANSPORT PÚBLIC (fins les 14h): les línies d'autobusos es desviaran segons els recorreguts indicats al plànol de la imatge. Es senyalitzaran parades provisionals a la cruïlla de la Carretera de Martorell amb la Plaça del Doré (en ambdós sentits), i al Carrer Galileu entre: els carrers Vázquez de Mella i Fra Bonaventura Gran, la Plaça Freixa i Argemí i el Carrer Irineu, la Plaça del Progrés i Blasco de Garay i els carrers Infant Martí i Watt.

AFECTACIONS AL SERVEI DE TAXI (fins les 14h): les parades del CAP de la Rambla i l'Estació del Nord restaran fora de servei. La parada de l'Estació de la Rambla es desplaçarà al Carrer de la Columel·la.

AFECTACIONS ALS VEHICLES PRIVATS: els vehicles privats podran circular per un dels carrils de circulació sentit sud de la Rambla d'Ègara, en el tram comprès entre el Passeig Vint-i-Dos de Juliol i el Carrer de Galileu. A la resta de vials afectats la circulació s'anirà obrint a mesura que avancin els corredors.