Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions a la mobilitat i el trànsit de la Fira Modernista

Talls de carrer

Rambla d'Ègara: dissabte7 i diumenge 8 des del Portal de Sant Roc fins al Carrer Galileu. També es tallarà el tram entre el Carrer de Vallhonrat i el Portal de Sant Roc, en sentit nord.  Els autobusos de les línies urbanes i interurbanes es desviaran pels carrers Arquímedes i Galileu. Es permetrà l'accés als guals des del divendres 6 a les 23h fins dissabte 7 a les 9h i des del dissabte 7 a les 23h fins diumenge 8 a les 9h.

Carrer de Grànius: dissabte 7 i diumenge 8 tallat al trànsit. S'habilitarà el doble sentit per l'accés i sortida de l'aparcament del Raval.

Plaça Freixa i Argemí: divendres 6 a partir de les 10h, dissabte, diumenge i dilluns fins les 2h. Es permetrà l'accés als guals des del divendres 6 a les 23h fins dissabte 7 a les 9h i des del dissabte 7 a les 23h fins diumenge 8 a les 9h.

Carrer de Josep Trueta (entre les places de Sant Oleguer i del Doctor Zamenhof): divendres 6 a partir de les 15h, dissabte 7 i diumenge 8, excepte accés als guals.

Carrer Nicolau Talló (entre el Carrer del Doctor Ullés i la Plaça Freixa i Argemí): divendres 6 a partir de les 10h, dissabte 7 , diumenge 8 i dilluns 9 fins les 2h. Es permetrà l'accés als guals des del divendres 6 a les 23h fins dissabte a les 9h i des del dissabte 7 a les 23h fins diumenge 8 a les 9h.

Carrer Volta (entre la Rambla d'Ègara i el Carrer Galileu): dissabte 7 i diumenge 8 de 8 a 23h. Es permetrà l'accés als guals des del divendres 6 a les 23h fins dissabte 7 a les 9h i des del dissabte 7 a les 23h fins diumenge 8 a les 9h. El trànsit d'accés al centre es desviarà per l'itinerari dels carrers de Torras García-Montserrat.

Carrer de Pau Claris (entre el Passatge de la Rasa i la Rambla d'Ègara): dissabte 7 i diumenge 8, excepte accés als guals.

Carrers Iscle Soler i Cisterna (entre Iscle Soler i el Portal de Sant Roc): des del dissabte 7 a les 8h fins el diumenge 8 a les 23.59h, excepte accés a guals. Els veïns d'aquests carrers i dels carrers Unió i Major hauran d'accedir a través dels carrers Vallhonrat, Vinyals, Doctor Cabanes i Col·legi.

Carrer de Pi i Maragall (entre la Plaça de Sant Oleguer i el Carrer del Doctor Ullés): divendres 6 a partir de les 18h, dissabte 7 i diumenge 8.

Carrer de Font Vella (entre els carrers del Passeig i Sant Pau): dissabte 7 i diumenge 8, excepte accés a guals

Carrers del Teatre (entre la Plaçeta de Saragossa i el Carrer de Sant Pau), Sant Pau (a partir del Carrer Bernat de l'Om),Puig Novell i Sant Jaume: dissabte  7 de 17 a 22h i diumenge 8 de 10 a 23h.

Carrers de Sant Cristòfol i de Sant Josep (entre els carrers de Sant Pau i del Passeig): excepte accés a guals.

Carrer de Joaquim de Paz (entre els carrers del Passeig i la Plaça Maragall): tallat l'accés a la Plaça Maragall des d'aquest carrer. Els veïns podran accedir i sortir des del Carrer del Passeig.

PLÀNOL DELS TALLS DE CARRER

PLÀNOL DELS ACCESSOS AMB VEHICLE PRIVAT

Afectacions al transport públic

Autobusos urbans

Dissabte 7 i diumenge 8: totes les línies circularan pels carrers Arquímedes (sentit nord) i Galileu (sentit sud), realitzant les parades als llocs provisionals indicats al plànol.

Autobusos interurbans

Dissabte 7 i diumenge 8:  totes les línies d'autobusos interurbans realitzaran parada a l'estació d'autobusos situada a la plaça Doré. Les línies de Terrassa-Matadepera, Terrassa-Coll d'Estenalles-Mura/Talamanca i Terrassa-Castellbell i el Vilar circularan pel Carrer Arquímedes (sentit nord) i pel Carrer Galileu (sentit sud). Les parades es faran a l'alçada del carrer Volta, de la pl. Del Progrés, i també a l'estació d'autobusos.

Plànol del desviament deles línies d'autobús

Taxis

Dissabte 7 i diumenge 8: la parada de taxis de la Rambla d'Ègara es traslladarà al Carrer de Columel·la.

Recomanacions de mobilitat

Degut al desviament dels autobusos pels Carrers d'Arquímedes i Galileu el es preveu congestió de trànsit en aquestes vies.  

Accedeix a la fira a peu, en bici, en bus o en tren.

Per circular millor, utilitza les Rondes: Plànol de circulació per les rondes

Trenca amb els teus hàbits de conducció. Repensa el teu itinerari d'acord amb la nova estructura viària. Utilitza les vies de circumval·lació i accedeix per l'accés més proper a la teva destinació final.

Evita travessar el centre en cotxe, sempre que sigui possible.

+ Info: http://www.twitter.com/trsmobilitat i https://twitter.com/tmesa_bus