Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall de trànsit del Carrer de la Rutlla

Lloc afectat: Carrer de la Rutlla, entre els carrers de Sant Domènec i el Vall.
Motiu: Treballs de manteniment del clavegueram 
Data: A partir del 4 de setembre.

A partir del 4 de setembre, amb motiu de l'execució de treballs de manteniment del clavegueram, el Carrer de la Rutlla, entre els carrers de Sant Domènec i el Vall restarà tallat al trànsit. Mentre durin les obres, es produiran les següents alteracions al trànsit rodat:

- El Carrer del Portal Nou canviarà de sentit i l'accés a l'aparcament del Bon Preu s'haurà de fer pels Carrers de Topete i Sant Quirze. També es podrà utilitzar aquest itinerari, i prolongar-lo pels carrers del Vall i Forn, per tal d'accedir a l'aparcament de la Plaça Vella.

- El tram del Carrer de Sant Francesc comprès entre els carrers de Sant Genís i l'Era canviarà de sentit (es podrà circular sentit Carrer de Sant Genís de manera provisional) i dirigir-se cap als carrers Baldrich i Topete.

- La circulació de vehicles al tram del Carrer de Sant Marian comprès entre els carrers Col·legi i Sant Francesc, i als trams dels carrers Sant Marian i Viveret compresos entre els carrers Sant Francesc i Baldrich, serà de doble sentit i quedarà restringida per accedir als garatges.

- La circulació de vehicles al tram del Carrer de la Rutlla comprès entre els carrers de l'Era i Sant Domènec, quedarà restringida per accedir als garatges.

- La circulació de vehicles al Carrer de la Rutlla, en el tram comprès entre els carrers de Sant Domènec i Vall quedarà tallada a mitja alçada del tram de Carrer. Quedarà restringida per accedir als garatges, i es podrà fer tant dels dels carrers del Vall com Sant Domènec, en ambdós sentits, però no serà possible travessar tot el tram de Carrer.