Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Afectacions al trànsit del Mundial d'Hoquei Femení 2022

Amb motiu de la celebració del Mundial d'hoquei Femení, des del proper dimarts 28 de juny fins el 17 de juliol, es produiran les següents afectacions a l'entorn de l'Àrea Olímpica:

Vial nord de la Plaça de Can Roca: del 28 de juny al 17 de juliol canviarà de sentit. Només es podrà circular cap al Carrer dels Jocs Olímpics.

Carrers tallats al trànsit i amb prohibició d'estacionament dia i nit de l'1 al 17 de juliol:

  • Carrer dels Voluntaris (entre els carrers d'Antoni Bros i Sometent Castella): només es permetrà l'accés, de 9 a 1h, als autocars de les jugadores, vehicles de serveis d'emergències i autoritzats.
  • Carrer dels Jocs Olímpics (entre l'Avinguda de l'Abat Marcet i el vial nord de la Plaça de Can Roca): només es permetrà l'accés als vehicles de serveis d'emergències i autoritzats. S'habilitarà una reserva PMR i una altra de taxis, de 9 a 1h, al tram comprès entre el Carrer de Voluntaris i el vial nord de la Plaça de Can Roca.

Altres afectacions:

  • Carrer dels Voluntaris (entre els carrers Ancianitat i Sometent Castella): es prohibirà la circulació en sentit oest des del Carrer Ancianitat.
  • Carrer de les Campiones Olímpiques (entre el Carrer dels Voluntaris i l'Avinguda de l'Abat Marcet): es prohibeix l'estacionament dia i nit. Es restringirà la circulació els dies de competició en horari de partit. Els dies de competició i en horari de partit només hi podran accedir autobusos, persones usuàries dels guals i PMR. Les PMRs afectades es traslladaran al Carrer Pintor Vancells, entre Campiones Olímpiques i Ancianitat.
  • Carrer del Pintor Vancells (entre els carrers d'Ancianitat i de les Campiones Olímpiques): es restringirà la circulació els dies de competició en horari de partit. Els dies de competició i en horari de partit només hi podran accedir autobusos, persones usuàries dels guals, PMR i vehicles que hagin d'accedir a les instal·lacions de LaFact.

 

 

 

 

 

 

Com arribar-hi?

En transport públic:

Les persones que disposin d'una entrada podran utilitzar el servei d'autobusos urbans de manera gratuïta el dia del partit indicat a l'entrada. Només caldrà ensenyar l'entrada al /la conductor/a cada vegada que es pugui a l'autobús.

Els dies 1, 2 i 3 les línies d'autobús L8 i L9 allargaran el servei fins a les 3h. Les línies d'autobús LH, L7, L8 i L9, els dies 5, 6, 7, 10, 11 i  13 allargaran el servei fins a les 23:59h, i els dies 16 i 17 fins les 00:30h.

En bicicleta o patinet:

En motocicleta:

En vehicle privat:

Opcions de transport públic nocturns Terrassa-Barcelona (de pagament)

Línies d'autobusos interurbanes:

  • Línia N61. Parada "Estació del Nord", ubicada al vial sentit est del Passeig Vint-i-Dos de Juliol, entre el Carrer de Sant Leopold i la Plaça de l'Estació del Nord. L'itinerari és el següent: Sant Quirze, Sabadell, Barberà, Cerdanyola i Barcelona, accedint pel nord i l'Avinguda Meridiana. A Barcelona s'atura a les parades de l'Estació de Renfe de Sant Andreu Arenal (Avinguda Meridiana-Carrer Escòcia) i a la Ronda de Sant Pere. Les expedicions que més s'ajusten als horaris de finalització dels partits de la nit surten de l'Estació del nord direcció Barcelona a les 23:30 i 00:30h i arriben a Barcelona a les 00:47 i a les 01:47h. CONSULTAR TOTS ELS HORARIS
  • Línia N64. Parada "Estació del Nord", ubicada al vial sentit oest del Passeig Vint-i-Dos de Juliol, entre els carrers de la Independència i Bartomeu Amat. L'itinerari és el següent: Rubí, Sant Cugat, Barcelona, accedint pels Túnels de Vallvidrera. A Barcelona s'atura a les parades de Sarrià, Plaça Molina i Ronda Sant Pere. Les expedicions que més s'ajusten als horaris de finalització dels partits de la nit surten de l'Estació del nord direcció Barcelona a les 00:08 i 01:08h. i arriben a Barcelona a les 01:13 i 02:13h. CONSULTAR TOTS ELS HORARIS

Ferrocarrils de la Generalitat:

  • Dissabte 16: passaran expedicions per l'Estació de Nacions Unides a les 23:37h, 0:19h i 01:12h i per l'Estació del Nord a les 23:39h, 00:21h i 01:14h. MÉS INFORMACIÓ
  • Diumenge 17: sortirà una expedició de l'Estació de Nacions Unides a les 00:45h que passarà per l'Estació del Nord a les 00:47h.