Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

XVI Fira Modernista

Tall de trànsit

Rambla d'Ègara: Dissabte i diumenge tallada des del Portal de Sant Roc fins carrer Galileo.

Carrer de Grànius: tallat al trànsit des de dissabte a les 13 h fins diumenge a les 23 h. S'habilitarà el doble sentit per l'accés i sortida del Parquing del Raval i dels paradistes del Mercat i als participants acreditats de la Fira.

Plaça Josep Freixa i Argemí: tallada al trànsit des de divendres a les 10 h, fins dilluns a les 2 h. Dissabte i diumenge, l'accés als guals només serà permès de 23 h a 9 h del matí.

Carrer de Josep Trueta (des de Pl. Sant Oleguer fins a Pl. Doctor Zamenhoff): es farà una reseva de tots els estacionaments per vehicles acreditats dels paradistes de la fira entre Faraday i Isaac Peral. 

Carrer de Nicolau Talló (entre Dr. Ullés i Pl. Josep Freixa i Argemí): tallat al trànsit des de divendres a les 10 h fins dilluns a les 2h. Es permetrà únicament l'accés a guals.

Carrer Volta (entre Rambla d'Ègara i Galileu): tallat al trànsit dissabte i diumenge, de 8 a 23 h. El trànsit i l'accés als guals només serà permès de 23 a 9 h del matí.

Carrer de Pau Claris (entre Passtge de la Rasa i Rambla d'Ègara): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins dilluns a les 01 h. Es permetrà l'accés als guals.

Carrer Iscle Soler i Cisterna (entre c. Iscle Soler i Portal de Sant Roc): tallats al trànsit per reserva d'estacionament als participants acreditats. Des de dissabte a les 8 h fins diumenge a les 24 h. Es permetrà l'accés als guals.

Carrer de la Font Vella (entre Passeig i c. Sant Pau): tallat al trànsit des de dissabte a les 8h fins diumenge a les 24h.

Passeig Comte d'Egara: Reserva de 3 places de zona blava per paradistes amb acreditació.

Carrers Teatre, Sant Pau, Puig Novell i Sant Jaume Dissabte tallat entre les 17h i les 24h. Diumenge de 10 a 23h. Es permetrà l'accès dels veïns als guals.

Carrer Joaquim de Paz amb Pl. Maragall

Tall a l'alçada de la pl. Maragall. Els veïns podran accedir i sortir d'aquest tram des del carrer del Passeig.

Carrers Rutlla,(entre Era i del Vall): Dissabte de les 8h. fins a les 22h.

Carrer Portal Nou, (entre Baldrich i Rutlla): De dissabte a les 8 fins diumenge a les 20h. Es permetrà l'accès dels veïns als guals.

descarrega plànol  tall

PER MOURE'T MILLOR...

Utilitza el transport públic, la bicicleta o ves a peu. Fes servir el cotxe el mínim imprescindible per estalviar i per millorar la circulació i la qualitat ambiental de la ciutat. Respecta també les normes de circulació per a la seguretat de tothom.

+info de mobilitat:
Segueix-nos al twitter: www.twitter.com/trsmobilitat
Entra al nostre web per informar-te: www.terrassa.cat/mobilitat