Llums de Nadal

Enguany, Terrassa comptarà amb un total de 408 punts de llum i algunes de les xemeneies més representatives de la ciutat com la de la Plaça Nova, Plaça Didó i la Plaça de l'Anònima tornaran a lluir amb un enllumenat especial i s'afegirà una de nova, la xemeneia de la Plaça Salvador Espriu.

L'Ajuntament, que assumeix el cost íntegre de l'enllumenat, ha acordat conjuntament amb la Taula de Comerç Local, la selecció dels elements lumínics. Els llums de Nadal són de baix consum, amb tecnologia LED per afavorir una major eficiència energètica. 

Dia d'encesa de l'enllumenat: 25 de novembre a les 17:35 h.

Les llums s'encenen diàriament amb el mateix horari que l'enllumenat públic i s'apaguen a les 22:30 h. des del 25 de novembre al 7 de gener.

Decoració nadalenca sostenible

Una de les novetats d'aquest any, impulsada per l'Ajuntament de Terrassa, és un projecte d'ornamentació nadalenca sostenible, coordinat i dissenyat per l'artista terrassenca Rat Soriano.

A la rotonda de la carretera de Matadepera amb l'avinguda de Béjar s'ha construït un arbre de Nadal elaborat amb ampolles de plàstic que sembla sorgir d'una màquina que fabrica arbres de Nadal.

A la plaça de Ca n'Anglada s'han decorat els fanals amb elements nadalencs fabricats a partir de material reciclat, com ara ampolles o bosses de plàstic.

Al carrer de Núria s'han elaborat diferents ornamentacions nadalenques a partir de materials de roba i complements reciclats.

En els tres projectes han participat el Grup de Colònies de Ca n'Anglada, el Grup d'esplai La Fàbrica de Can Tusell i la Fundació Privada Maria Auxiliadora de La Maurina, amb la col·laboració de l'empresa Sanmy S.A.