Durant els mesos d'estiu moltes persones grans en situació de soledat es troben encara més soles, alguns exposen que no tenen amb qui gaudir d'unes vacances per no tenir cap persona amb qui poder realitzar-les.

Vacances Grans és una activitat emmarcada en l'estratègia municipal per pal·liar la Soledat No Volguda entre les persones grans. Consisteix en una sortida de 4 dies per tal de:

  • Oferir a les persones grans en situació de soledat de la ciutat de Terrassa la oportunitat de tenir unes vacances en companyia
  • Brindar la possibilitat de sortir del seu domicili i establir nous vincles d'amistat tant amb altres persones grans com voluntàries
  • Facilitar el poder gaudir d'un espai de convivència, confiança i recuperació anímica

Vacances Grans és una proposta pilot de Creu Roja que s'ha fet aquest estiu 2022 i que ha rebut el suport de l'Ajuntament. L'activitat ha anat dirigida a 20 persones grans acompanyades per persones voluntàries. Les persones grans que ja participen en programes per pal·liar la solitud no volguda de tota la ciutat, més aquelles persones valorades i proposades per Serveis Socials com a idònies pel projecte.

Es tindrà en compte la valoració d'enguany per decidir si hi hauran properes edicions i en quin format.

Més informació: Oficina d'Informació a la Gent Gran