El parc de Vallparadís és el parc central de Terrassa. Amb més de 3,5 km de longitud, travessa la ciutat de nord a sud i engloba diversos espais com el Torrent de Les Bruixes, l'Horta dels Frares, la Piscina de Vallparadís, el Parc de les percepcions i La Devesa.

Amb més de 395 mil m2 de zona verda, és un dels parcs urbans més grans de Catalunya i d'Europa. Passejar-hi és un plaer a qualsevol època de l'any. Segons l'estació, el paisatge canvia, els colors i les olors són diferents. El parc és escenari de multitud d'activitats per a tots els gustos i edats, a més d'acollir gran esdeveniments ciutadans com la Festa Major, el Festival de jazz, la Fira Modernista o el Carnestoltes.

Dins del Parc hi trobaràs alguns dels edificis patrimonials més emblemàtics de Terrassa com el Castell Cartoixa, les Esglésies de Sant Pere, el Museu Tèxtil o la Casa Baumann (on actualment hi ha ubicada l'Oficina Jove de Terrassa).

T'animem a viure el Parc de Vallparadís. Passeja, llegeix, fes esport, gaudeix-lo amb amics i familiars. Fes-lo teu! 

Com arribar-hi
Plànol del parc

En tren: Si arribeu en tren per la RENFE, només sortir, mirant a llevant, veureu a l'esquerra el parc del Nord i a la dreta, una mica més endavant, la capçalera del parc de Vallparadís. Si arribeu en tren amb els Ferrocarrils de la Generalitat podeu baixar a l'estació Vallparadís Universitat. Si voleu entrar pel nord del parc, la millor opció és baixar a Terrassa Estació del Nord i només sortir ja esteu al parc del Nord, dirigint-vos a l'esquerra tot seguint aquest parc, us apareixerà en menys d'un minut i a la vostra dreta la capçalera del parc de Vallparadís. Si heu sortit a Terrassa-Rambla en sortir de l'estació heu de dirigir-vos cap al centre de la ciutat i, seguint carrer Font Vella amunt i sempre recte, passareu posteriorment pel passeig del Comte d'Egara. Després de deu minuts de caminada des de l'estació, ja estareu al Parc.

En cotxe: Si arribeu amb el cotxe, entreu a Terrassa per la sortida Terrassa Centre i seguint la carretera de Montcada, que trobareu a la dreta de la primera rotonda, arribareu a la part centre-sud del parc, travessant per sobre per un pont.

També podeu anar en autobús, ja que les línies 1, 3, 6, 7 i 10 de TMESA us deixaran al centre d'aquest gran espai urbà.

 

 Parc de Vallparadís: Com arribar al Parc