Logotip del whatsapp en Lectura Fàcil

L'Ajuntament ha obert un nou servei de Whatsapp per difondre de manera més accessible notícies i informacions de fàcil comprensió, adaptades a lectura fàcil.

 

A qui està dirigit?

Qualsevol persona que vulgui informar-se del que passa a la ciutat i que tingui un mòbil amb WhatsApp.

Si us doneu d'alta al servei, rebreu per WhatsApp al mòbil de manera còmode i accessible noticíes i informacions municipals adaptades a lectura fàcil.

Els textos en lectura fàcil utilitzen un llenguatge i un disseny senzill perquè més persones els puguin entendre. 

Torna a l'índex

Com pots donar-te d'alta?

Envia'ns un whatsapp al número 683 255 539 i diga'ns que vols donar-te d'alta. 

També pots omplir el següent formulari. 

AVÍS: Potser triguem algun dia en contestar-te. No et preocupis, et confirmarem l'alta aviat.

 

Torna a l'índex

Normes de funcionament

  • El servei de WhatsApp utilitza llistes de difusió. És a dir, enviem missatges de manera separada a cada persona. Per tant, no us afegim a cap grup de Whatsapp ni ningú més podrà saber el vostre número de telèfon o enviar-vos missatges.
  • Heu de guardar el número 683 255 539 com a contacte al telèfon per rebre els missatges. Si no guardeu el contacte, els missatges no us arribaran. 
  • Per donar-vos de baixa del servei, només heu d'enviar la paraula 'BAIXA' al mateix WhatsApp 683 255 539. Deixareu de rebre missatges de manera automàtica.
  • Enviem notícies i informacions municipals de fàcil comprensió. Evitem sobreinformar, i com a norma general, enviem 1 o 2 informacions a la setmana.
  • Enviem informació però no responem altres dubtes ni resolem gestions. El telèfon 683 255 539 no rep trucades i si voleu contactar amb l'Ajuntament, heu d'utilitzar altres canals. Per exemple, el telèfon 010 o el correu electrònic [email protected]

Torna a l'índex

Materials de difusió

Podeu difondre el nou servei entre persones interessades a través dels següents materials.

Torna a l'índex

Protecció de dades

En compliment del que disposa l'article 11 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, s'informa tot seguit del tractament que es farà de les vostres dades personals:

Responsable del tractament:

  • Ajuntament de Terrassa. c/ Raval de Montserrat, 14, 08221. Telèfon 93 739 70 00.

Finalitat del tractament:

  • Les dades facilitades es destinaran a la finalitat de rebre comunicacions, notícies i informacions en lectura fàcil emeses per l'Ajuntament de Terrassa mitjançant una llista de distribució de WhatsApp, des del número 683 255 539.

Exercici de drets:

  • Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació o oposició al tractament, mitjançant els formularis de la Seu Electrònica, adreçant-vos al correu electrònic [email protected]  o a qualsevol oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Terrassa.

Trobareu més informació sobre la nostra Política de Protecció de Dades aquí

D'altra banda, el fet de donar-vos d'alta a aquest servei comporta que accepteu les condicions d'ús de Whatsapp i de Microsoft Forms.

Torna a l'índex