17a reunió plenària de la Taula del Pacte DASIG

El dilluns 26 de febrer es va celebrar la 17a Taula del Pacte per la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (Pacte DASIG) al casal cívic de Ca n'Aurell. La reunió va ser presidida per la regidora d'LGTBIQ+ Lluïsa Melgares.

Durant aquesta trobada es van tractar temes com l'actualització dels compromisos del Pacte DASIG, una de les activitats destacades va ser una dinàmica orientada a revisar aquests compromisos.

A més, es va presentar el projecte d'Arxiu LGTBIQ+, una iniciativa liderada pel Servei de Cultura treballada conjuntament amb l'Arxiu Municipal de Terrassa, el Servei LGTBIQ+, entitats i persones de la ciutat de Terrassa que busca preservar i reconèixer la trajectòria i les lluites de l'activisme LGTBIQ+ a Terrassa. 

Finalment, es va presentar el logo commemoratiu dels 10 anys del Pacte DASIG, una iniciativa que simbolitza una dècada de treball conjunt entre entitats, institucions, partits polítics i sindicats en pro de la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

En un pas cap a la consolidació de la memòria i la història de la lluita LGTBIQ+, es va proposar la creació d'una comissió de treball enfocada a organitzar els actes de commemoració d'aquesta efemèride. Celebrant el 10è aniversari del Pacte DASIG, Terrassa reafirma el compromís cap a una societat que celebra la diversitat en totes les seves formes.