Defensant la diversitat: Terrassa contra l'LGTBI-f貌bia al futbol

馃寛 El 19 de febrer 茅s el Dia Internacional contra l'LGTBI-f貌bia al futbol, una jornada que recorda a Justin Fashanu, el primer futbolista professional obertament homosexual. Des de l'Ajuntament de Terrassa es penja la bandera irisada a un dels pals de bandera com a s铆mbol del suport institucional i de l'impuls de la diversitat afectiva, sexual i de g猫nere. 脡s essencial que tots els agents implicats en el m贸n de l'esport, des de jugadors fins a clubs, rebutgin la discriminaci贸 LGTBI-f貌bica. Aquesta lluita col路lectiva 茅s fonamental per a la construcci贸 d'una societat m茅s justa i respectuosa.


鈿 Com cada any, l'Ajuntament de Terrassa organitza una campanya per lluitar contra l'homof貌bia al m贸n del futbol. Aquesta iniciativa, que destaca la import脿ncia de la lluita contra la discriminaci贸 en l'esport, 茅s un esfor莽 col路lectiu que involucra diversos clubs esportius de la ciutat.

Durant el cap de setmana del 24 i 25 de febrer es desplegaran pancartes amb el lema "El futbol contra l'homof貌bia" abans dels partits dels clubs que pertanyen a l'Associaci贸 de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca. Aquesta acci贸 simbolitza el comprom铆s ferm de la ciutat en la lluita contra la discriminaci贸 LGTBI-f貌bica a l'esport.

A m茅s, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, la Sarai Gasc贸n, llegir脿 el manifest contra l'LGTBI-f貌bia al futbol el diumenge 25 de febrer a les 12:00 h al Camp Municipal de Ca n'Anglada, en el marc de la categoria Tercera Nacional RFEF entre els clubs CP San Crist贸bal i el AE Prat. Aquest acte representa un dels moments clau de la campanya, reafirmant el suport de les institucions i la comunitat esportiva en la promoci贸 del respecte i la igualtat dins del m贸n de l'esport.