Masterclass: Com expliquem la diversitat afectiva a través del cinema?

En el marc del projecte Terrassa City of Film, reconegut per la UNESCO, s'organitza una classe magistral que s'emmarca dins les accions del Pla per la Diversitat Afectiva Sexual i de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa (Pla DASIG).

Aquesta activitat és fruit del treball transversal del Servei LGTBIQ+ amb l'Àrea 3 de Projecció de la Ciutat de l'Ajuntament de Terrassa per desplegar les accions 2.B.2 "Difusió i creació de material sobre expressions de gènere diverses durant la infància" i 2.C.4 "Creació de marcs estables de col·laboració per difondre materials audiovisuals dins el projecte Terrassa City of Film (TCF), ciutat creativa de la UNESCO" del Pla DASIG.

La sessió és organitzada per l'equip del projecte Terrassa City of Film amb la col·laboració del Servei LGTBIQ+ i serà impartida per la Lola Clavo, directora i productora independent, graduada en Direcció Cinematogràfica per l'ESCAC i Màster en Realització de Films per la Goldsmiths University of London.

La classe és oberta a tothom, adreçada especialment a aquelles persones amb interès en el món cinematogràfic, com per exemple, professorat de secundària o estudiants de cinema. L'objectiu principal és dotar de les eines i  la perspectiva necessària per integrar de manera efectiva la diversitat afectiva, sexual i de gènere en la creació de guions.

📆 Data: dimecres 13 de desembre de 2023
⌚ Hora: de 18.00 a 19.30 hores
📍 Lloc: INS Terrassa (rambla d'Ègara, 331, Terrassa)

No es requereix inscripció prèvia.