18 04 2024

IV Jornada contra l'assetjament: Que el límit no et superi!

Inscriu-te a la IV Jornada de sensibilització contra l'assetjament escolar: prevenció de conductes autolítiques. Tindrà lloc el 18 d'abril de 2024 de 9h a 14h al Centre Cívic President Macià. Enguany el lema és "Que el límit no et superi" i comptarà amb ponències de professionals del sector.

08 02 2024

Dos agents es retroben amb un jove a qui van salvar fent-li una RCP

Dos agents de la Policia Municipal de Terrassa s'han retrobat amb el jove Juan, de 19 anys, a qui van salvar fent-li una maniobra RCP quan va patir una aturada cardiorespiratòria a la via pública el passat setembre de 2023. La trobada ha estat a les instal·lacions de Prefectura, on ha assistit també la família del jove.

01 02 2024

La Policia Municipal incorpora a la seva flota de vehicles 9 patrulles híbrides endollables

La Policia Municipal de Terrassa compta amb 9 nous vehicles híbrids Ford Kuga a la seva flota. Aquests cotxes, que s'utilitzaran com a vehicles de patrullatge, van logotipats amb la nova imatge corporativa, que garanteix una millor visibilitat dels vehicles a gran distància gràcies a la disposició i inclinació de les franges laterals en blau, blanc i groc.

19 12 2023

Itineraris recomanats per un oci nocturn de qualitat

Els itineraris recomanats per un oci nocturn de qualitat, són una iniciativa impulsada per Policia Municipal, que compta amb la complicitat del cos dels Mossos d'Esquadra, la participació dels serveis municipals de Seguretat, Polítiques de gènere, Mobilitat i Espai públic, que pretén fomentar un oci de qualitat i lliure.

26 10 2023

Formem a treballadors de l'oci nocturn sobre l'abordatge de les violències sexuals

La Policia Municipal de Terrassa, amb la col·laboració del Servei de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa, ha impartit una formació adreçada a operadors de l'oci nocturn de la ciutat sobre l'abordatge de les violències sexuals. A la formació, que s'emmarca en el Pla de violències sexuals en l'oci nocturn de la Policia Municipal, han assistit una desena d'operadors d'oci nocturn així com personal de serveis de transport.

22 09 2023

S'incorporen 24 nous agents a la plantilla de la Policia Municipal

L'Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del Tinent d'Alcalde de Territori i Sostenibilitat, Xavier Cardona, i de la regidora de Seguretat Patry Reche, va lliurar divendres 22 de setembre al Saló de Plens de l'Ajuntament les credencials als 24 nous agents que s'incorporen a la plantilla de la Policia Municipal de Terrassa.

30 05 2023

Jornada Canvi de Marxa

El pròxim 30 de maig es reprèn la jornada de "Canvi de Marxa" a l'Auditori de Terrassa, (C/ de Miquel Vives, 2). És una activitat educativa en la que, a partir de l'ús de teatre, audiovisuals i testimonis reals intercalats de manera dinàmica, sensibilitza els joves d'entre 14 i 18 anys dels perills a les carreteres. 

14 04 2023

Consulta aquí la nova guia de lectura contra l'assetjament escolar!

La Biblioteca Central de Terrassa, amb la col·laboració de la Policia Municipal a través de la Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat, ha elaborat una guia de lectura contra l'assetjament escolar, adreçada a infants i joves, per conscienciar sobre aquesta greu problemàtica.