Arrenca la segona part de la Temporada de Música Moderna de Terrassa (TMM)

D'octubre a desembre s'han programat una onzena d'actuacions, entre les quals destaquen noms com Amaia Romero, La URSS o Joana Serrat

B de Banco TMML'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Cultura, ha donat a conèixer el contingut de la programació de la segona part de la Temporada de Música Moderna de Terrassa. Entre els mesos d'octubre i desembre, s'han programat una onzena d'actuacions de diferents estils musicals entre les que destaquen artistes com Amaia Romero o formacions  de llarga trajectòria com La URSS o Somos la Herencia, al costat de nous projectes locals que comencen a obrir-se pas en el panorama musical i que presentaran els seus projectes a la ciutat com Planeta Nou i B de Banco.

La regidora de Promoció i Difusió Cultural i Audiovisual, Rosa Boladeras, ha explicat que: «Aquesta nova temporada destaca per un seguit de propostes musicals, sovint encara per descobrir, que es caracteritzen per tenir una marcada personalitat i identitat pròpia i que estan fent camí per convertir-se en artistes i formacions d'èxit i consolidades. Una programació en què, al costat d'aquestes propostes, també podem trobar noms amb una llarga trajectòria musical al costat d'artistes i formacions locals de gran qualitat que podran presentar els seus treballs en el marc del TMM».

La Nova Jazz Cava i el Teatre Principal seran els escenaris d'una Temporada de Música Moderna que iniciarà la seva programació el diumenge 8 d'octubre a les 20 h a la Nova Jazz Cava amb l'actuació de Planeta Nou, un projecte terrassenc nascut ara fa un any i que s'inspira en el pop actual amb una proposta de música festiva que arribarà al públic sense dreceres.

El diumenge 22 d'octubre serà el torn d'Amaia Romero. L'artista, que es va donar a conèixer desprès de guanyar la novena edició d'OT, que portarà al Teatre Principal de Terrassa els temes del seu darrer àlbum «Cuando no sé quien soy».

Cristina Vallribera + Au Rora oferiran un doble concert el diumenge 29 d'octubre a les 20 h a la Nova Jazz Cava. Les intèrprets terrassenques presentaran els seus respectius debuts discogràfics «Cançons per cantar a ningú» de Cristina Vallribera i «Naïve», el primer disc d'Au Rora.

També la Nova Jazz Cava acollirà el diumenge 5 de novembre a les 20 h el doble concert de La URSS + Somos la herencia. La banda de punk andalusa La URSS, després de 17 anys de carrera, presentarà el seu cinquè elapé d'estudi «+», mentre que els madrilenys Somos la Herencia portaran a la sala el seu debut discogràfic «Dolo» suma del post-punk i l'electrònica contemporània més experimental.

El diumenge 12 de novembre a la Nova Jazz Cava serà el torn de Ciutat, Jordi i Guillem o, el que és el mateix, JP Sunshine & Guim, membres del col·lectiu Mainline, conegut a l'escena clubber nacional. El duet ens presentarà «Brandon», el seu primer treball discogràfic que mostra l'originalitat de la seva proposta.

Riders Of The Canyon, formada el 2017 per la vigatana Joana Serrat al costat del santboienc Victor Partido, el nord-irlandès Matthew McDaid, i el manlleuenc Roger Usart, portaran el seu àlbum de debut que barreja elements clàssics i moderns de gèneres com el folk, el rock i el pop.

La Nova Jazz Cava presentarà el diumenge 26 de novembre a les 20 h el grup terrassenc B de Banco (Adri i Guim) acompanyat del trio Ned Lud (Èric Elias, baix elèctric; Néstor Pérez, guitarra; Jordi Doben, bateria; amb la col·laboració del teclista Cristian González). El directe de B de Banco és dinàmic i amb varietat d'estils que van des del jazz més groovie al hip hop més cru, rapejant els seus propis temes en català i castellà.

Divendres 15 de desembre a les 22 h, la Nova Jazz Cava acollirà el darrer doble concert de la temporada a càrrec de La Plata + Margarita Quebrada. La formació valenciana La Plata repassarà el seu darrer treball «Acción directa», que confirma el seu rol de banda clàssica de guitarres en la línia dels sons foscos d'arrelament post-punk. Per la seva banda, el trio valencià Margarita Quebrada, estrenarà el seu nou àlbum «Gas Lágrima» amb composicions carregades d'intensitat que dansen entre el post-punk, el synth pop i la new wave.

Més informació i venda d'entrades a: http://www.terrassamusicamoderna.cat/