L'Ajuntament informa que les obres del nou equipament de Can Palet s'iniciaran a finals d'aquest mandat

El consistori preveu destinar 4,2 milions d'euros a la construcció del nou edifici de 1.200 m2, que permetrà mantenir una part de les actuals places d'aparcament públiques en superfície 

El passat dia 3 d'abril l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va mantenir una reunió amb l'associació veïnal de Can Palet. En aquesta trobada va informar a l'entitat que les obres del nou equipament que s'ha de construir a l'antic solar de la fàbrica Saifa Keller, situat entre l'avinguda de les Glòries Catalanes i el carrer del Ter, s'iniciaran a finals d'aquest mandat.

Segons ha explicat l'alcalde, l'Ajuntament preveu destinar-hi 4,2 milions d'euros i el termini previst d'execució és de tres anys. L'edifici que es construirà presenta algunes diferencies del projecte que s'havia aprovat inicialment i en aquest sentit, es projectarà un equipament de dimensions més reduïdes, de 1.200m2, on s'encabiran diverses activitats i usos.

El calendari fixat per l'Ajuntament passa per iniciar la redacció del projecte a mitjans del 2025, licitar les obres al llarg del 2026 i començar els treballs de construcció del nou equipament abans que finalitzi aquest mandat.

L'objectiu és donar resposta a una demanda històrica veïnal i una prioritat per l'Ajuntament, ja que aquest edifici que ampliarà la xarxa d'equipaments municipals i que donarà servei a tota la ciutat de Terrassa. Mentre no s'iniciïn les obres, l'Ajuntament mantindrà l'aparcament públic provisional en superfície que es va posar en marxa al solar de l'antiga Saifa Keller el maig de l'any passat i que compta amb un total de 104 places: 95 places d'aparcament, 3 places d'aparcament adaptat i 6 places d'aparcament per a motocicletes.