El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

Dia Mundial de les persones donants de sang

El dia mundial de les persones donants de sang, el 14 de juny, hi ha l'acte institucional de cloenda de La Marató a la Masia Freixa on es fa públic el resultat de la Marató amb el repte de 1.000 donacions que ha tingut lloc a Terrassa durant un mes. 

A la tarda, a la plaça Vella, hi ha previstes activitats de sensibilització per a infants i joves al voltant de la donació de sang organitzades per Creu Roja; una mostra de l'ERIE de gossos de Creu Roja que oferirà sessions formatives sobre primers auxilis per a gossos i mostra del funcionament d'una ambulància per dins.

A la posta de sol, il·luminació de ciutat per posar el focus en l'agraïment a les persones donants de sang.

Moltes gràcies donants!