Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall de trànsit del Carrer de Joan Monpeó

Lloc afectat: Carrer de Joan Monpeó
Motiu: Pla de millora de Polígons Industrials. Actuacions d'asfaltat
Data: Del 31 de juliol al 14 d'agost

Degut a treballs d'asfalt, del 31 de juliol al 14 d'agost, el Carrer de Joan Monpeó, restarà tallat al trànsit. Els treballs es dividiran en dues fases:
- 1ª fase (del 31/7 al 7/8): es tallarà el trànsit en el tram comprès entre el carrer Gasòmetre i la cruïlla, inclosa, del carrer Torras i Bages. Es canviarà el sentit del carrer de Sant Sebastià entre els carrers de Guillem de Muntanyans i Avinyó. S'habilitarà el doble sentit: als trams compresos entre els carrers del Tren de Baix i Joan Monpeó, i Joan Monpeó i Guillem de Muntanyans dels carrers de Sant Sebastià, Lepant, Navas de Tolosa i Torras i Bages; i del Carrer de Sitges.
- 2ª fase (del 7 al 14/8): es tallarà el trànsit en el tram comprès entre el carrer de Torras i Bages i l'Avinguda de Santa Eulàlia. S'habilitarà el doble sentit: als trams compresos entre els carrers del Tren de Baix i Joan Monpeó, i Joan Monpeó i Guillem de Muntanyans dels carrers del Mestre Trias i Galícia.
 

AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC (només durant la 1ª fase de les obres):  s'anul·laran les parades d'Arxiu Comarcal i Segle XX del carrer de Torras i Bages, Concili Egarenc del carrer del Tren de Baix, Joan Monpeó del Carrer de Joan Monpeó i Segle XX del Carrer de Navas de Tolosa. Els autobusos de les línies urbanes 9 i 16 (nocturna) es desviaran per les carreteres de Rubí i Montcada fins a la Plaça del Doré. Els autobusos de la línia urbana 8 es desviarà per la Rambleta del Pare Alegre, la Carretera N-150 i l'Avinguda de Santa Eulàlia fins a la Carretera de Rubí.