Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall de trànsit de la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer i els carrers del Teatre, la Mina, i canvi de sentit del Carrer de Sant Isidre

Lloc afectat: Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer i carrers del Teatre, la Mina i Sant Isidre, entre els carrers del Pantà i Sant Leopold.
Actuació: Projecte del Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea.
Motiu: Obres d'urbanització del Carrer de la Mina (3ª fase) i de la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer.
Data: Del 4 de juliol al 6 d'agost.

Del 4 de juliol al 6 d'agost, amb motiu de les obres d'urbanització del Carrer de la Mina (3ª fase) i de la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, tota la Plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, així com el primers metres del Carrer Teatre, restaran tallats al trànsit. També continuarà tallat al trànsit el Carrer de la Mina (a excepció de les cruïlles amb els carrers de la Societat i del Mas Adei), i el sentit de circulació del Carrer de Sant Isidre, entre els carrers de Pantà i Sant Leopold, mentre durin les obres, serà oest-est.

L'accés a l'aparcament del Carrer de Sant Leopold es podrà fer pel Carrer de Sant Isidre.

Els vehicles autoritzats a accedir a l'Àrea de Vianants del Passeig, podran circular fins el Carrer Teatre i la Plaça Maragall pels carrers de Garcia Humet i Joaquim de Paz.

L'accés als carrers: del Nord, entre els carrers de la Mina i Societat, Sant Joan, entre del Passeig i Societat i Passeig, entre Sant Joan i Nou de Sant Pere, estarà restringit als garatges. Mentre durin les obres, aquests trams de carrers seran de doble sentit.

Els vehicles provinents del Carrer de la Rasa podran circular pels carrers Nou de Sant Pere, Creu Gran i del Mas Adei per arribar a l'Estació del Nord i al Passeig Vint-i-Dos de Juliol.