Mapa de les afectacions del trànsit

(navega sobre les icones per obtenir més informació)

Clica aquí per obrir el mapa general i optimitzar la navegació.

Accediu a la informació dels darrers talls de carrer o restriccions de trànsit:

Tall de trànsit de la Rambla d'Ègara (sentit nord)

Lloc afectat: Rambla d'Ègara, entre els carrers de la Goleta i la Rasa (només vial de circulació sentit nord).
Motiu: Obres de reparació del Mercat Municipal
Data: A partir de l'1 d'agost.

Amb motiu de les obres de reparació del Mercat Municipal, el vial de circulació sentit nord de la Rambla d'Ègara, entre els carrers de la Goleta i la Rasa, restarà tallat al trànsit.
AFECTACIONS A L'APARCAMENT DE L'AJUNTAMENT-MERCAT: es podrà accedir a l'aparcament de l'Ajuntament-Mercat des de la Plaça de Clavé per la Rambla i el carrer de la Goleta. La sortida sentit nord s'haurà de fer pels carrers de Grànius i Arquímedes. Mentre duri el tall, el carrer de Grànius, serà de doble sentit.
AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC: sentit nord, els autobusos de les línies urbanes i interurbanes (a excepció dels de les línies interurbanes C2 i C5), es desviaran pel carrer d'Arquimedes. S'anu·laran les parades del vial de circulació sentit nord de la Rambla d'Ègara de: Doré, Estació i Mercat. També s'anul·laran les parades de la Plaça del Didó i Creu Gran dels carrers de la Rasa i Nou de Sant Pere. Els autobusos de les línies urbanes s'aturaran al Carrer Arquimedes entre els carrers: Watt i Infant Martí, Columel·la i Gütenberg i Volta i Pare Llaurador. Els autobusos de les línies interurbanes desviades s'aturaran a la parada del Carrer Arquimedes entre els carrers Columel·la i Gütenberg, i en el cas de les línies  M8A, M11 i M12, també s'aturaran a la parada del Carrer Arquímedes, entre els carrers Volta i Parel Llaurador.
 
Els autobusos i els autocars no podran circular per la Rambla d'Ègara sentit nord, a partir de la Plaça de Clavé.