Amb la nova autovia B-40 guanyaràs temps. L'autovia permet connectar la ciutat de nord a sud i desplaçar-se de forma ràpida sense congestions de trànsit.

Prova la B-40. Arribaràs abans allà on vagis.

Podràs circular amb fluidesa i creuar Terrassa en pocs minuts. Sense semàfors, ni cues, ni congestions de trànsit.
Imatge de l'autovia orbitalEls accessos des de les diferents vies de la xarxa de comunicacions de la nostra ciutat són els següents:

  • Des del sud de Terrassa: Circulant per la B-120 de Viladecavalls-Olesa s'arriba a la rotonda d'accés a la B-40 i continuació en direcció Terrassa Nord.
  • Des de l'autopista C-16/C-58 venint de Barcelona: Sortida Terrassa Oest, seguint en direcció a la carretera B-120 Viladecavalls-Olesa.

La  nova autovia orbital B-40 és una infraestructura viària impulsada pel Ministeri de Foment. Prova-la. Perquè la línia recta no és sempre el camí més curt.


Esquema de les rondes a TerrassaRondes: dóna la volta!

Segueix els senyals que et recomanen l'itinerari de ronda: dóna la volta a la ciutat. Circularàs millor i ajudaràs a millorar el trànsit.

Utiliza el cotxe amb seny: Estalviaràs diners i milloraràs el medi ambient. El bus i la bicicleta són ideals per moure't per la ciutat. I molt aviat podràs fer-ho en metro.